11 de juny del 2014

Paquito d'Rivera i Carmen París, caps de cartell de la XXI Mostra de Jazz de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La XXI Mostra de Jazz de Tortosa ja té el programa a punt amb 24 actuacions que es faran entre el 30 de juny i el 5 de juliol. El concert de més reconeixement internacional és el de Paquito d'Rivera, que el 3 de juliol presentarà el seu espectacle 'Jazz Meets The Classics', una col·lecció d'obres de compositors clàssics d'Europa i Amèrica. L'altra actuació destacada, el 4 de juliol, és la de la cantant Carmen París que, en el seu darrer treball, fusiona el jazz i la jota. Enguany, coincidint amb els 25 anys de la creació d'Acadèmic, entitat que organitza la Mostra, la inauguració del certamen celebrarà aquest aniversari amb un concert especial de la desapareguda Acadèmic Big Band.


La XXI Mostra de Jazz de Tortosa ha presentat aquest dimecres el seu programa, que incorpora actuacions de luxe com les de Paquito d'Rivera (guanyador de 12 premis Grammy) i de Carmen Paris. El regidor de Cultura de l'Ajutntament de Tortosa, Joaquín del Pino, acompanyat pel director de la Mostra, Xavier Bertomeu, han explicat les principals característiques d'aquesta edició 2014, que inclou, com és habitual, un seguit d'activitats paralel·les als concerts entre les quals destaca la ja tradicional Mostra de Cuina Cajún, que ha arribat a assolir ja 11 anys dins del conjunt de l'oferta del festival musical per excelència de Tortosa. L'exposició de cartells de l'edició 2014 al Bar Sport, l'exposició fotogràfica de Jordi Vidal "Salvat pel rock'n'roll" a l'Antic Escorxador, i la Jazz Fira Disc al carrer Cervantes són altres de les propostes de la Mostra en aquesta edició.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta