6 de juny del 2014

Primer contacte entre la plataforma Trens Dignes i l'alcalde de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ha fet una valoració positiva de la reunió que van mantenir dijous al vespre amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i els representants dels sindicats majoritaris. Per Trens Dignes, aquesta trobada ha servit per presentar a l’alcalde el document marc a partir del qual s’elaborarà l’estratègia conjunta per reclamar una millora dels serveis ferroviaris a les Terres de l'Ebre. Per exemple, amb la integració temporal de les Terres de l'Ebre en la xarxa de Rodalies del Camp de Tarragona.

En aquest sentit, la plataforma ha manifestat que durant la reunió s’han trobat punts en comú, especialment pel que fa a les matèria de freqüències dels trens. Però Trens Dgines va demanar a l’alcalde que porti les seues reivindicacions sobre freqüències, tarifes i combois davant la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, i que com a senador puga també fer pressió en aquells aspectes que depenguin de Renfe i d'Adif.

Per la seua banda, Bel ha explicat aquest divendres que s’ha "compromès" amb el moviment social a estudiar el document i analitzar els diferents punts inclosos. De fet, les dues parts, han acordat una segona reunió en els propers dies, per poder debatre les propostes quan l’alcalde de Tortosa les haja acabat d'analitzar.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta