10 de juny del 2014

Terratrèmol polític a Ginestar amb la renúncia de quatre regidors del govern municipal



GINESTAR (Ribera d'Ebre).- L'alcalde de Ginestar, el socialista Josep Maria Domènech, es quedarà sol amb un únic regidor al govern municipal. Aquest dimarts a les 21 hores s'ha de celebrar a l'Ajuntament de Ginestar un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia, perquè quatre del cinc regidors del PSC renunciaran al seu càrrec. D'aquesta manera, Domènech es queda sol al govern municipal de Ginestar amb el suport d'un únic regidor, Joan Francisco Torà. Un cas extrem que arriba després de mesos de rumors de desavinences en el si de l'equip de govern ginestarol.

Amb la renúncia al càrrec dels quatre regidors, haurien d'entrar al govern els suplents, però en principi això tampoc es produirà i caldrà formar una comissió gestora que permeti a Domènech seguir governant fins les properes eleccions municipals, d'aquí a menys d'un any. L'altra possibilitat que es podria donar és que es presentés una moció de censura, una opció que el portaveu del grup municipal de CiU i exalcalde de Ginestar, Josep Brú, ja hauria descartat.

En declaracions a Canal 21 Ebre, Brú ha afirmat que es coneixia des de fa temps les desavinences que hi hauria entre els membres de l'equip de govern del PSC. Unes desavinences que, segons ha explicat Brú, s'han fet més evidents arran de la sortida de Ginestar del Consorci de Residus Ribera d'Ebre-Terra Alta-Priorat i la presentació per part de l'alcalde d'un contenciós administratiu contra el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, després que aquest li reclamés 56.000 euros per les despeses generades per la seva sortida del consorci. Una decisió que els regidors sortints no compartirien. Els quatre regidors que renunciaran al càrrec a l'Ajuntament de Ginestar són Maria Antonia Margalef, Carlos Brull, Xavier Torà i Montserrat Margalef.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta