12 de juny del 2014

Tortosa assajarà durant l'estiu l'embrió d'un projecte de Casal de Joves


TORTOSA (Baix Ebre).- Estiu Jove, Espai Jove i Art Total. Aquestes són les tres eines amb què es dota l'Ajuntament de Tortosa per oferir un ventall de possibilitats durant el proper estiu al col·lectiu de joves del municipi. En el marc del programa d'intervenció socioeducativa 6/6 i també atenent a les necessitats detectades en oferta de lleure i d'activitats d'estiu específiques per a joves, el consistori ha preparat un estiu amb tallers i activitats per a joves a partir de 15 anys. Aquest matí n'han donat els detalls els regidors de Joventut, Alfredo Ferré, la tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis a les Persones, Ana Algueró, el representant del Grup Espai Blanquerna, Toni Polo, i els tècnics de Joventut Roser Roldan, Jordi Castells i Gemma Estrada.

Estiu Jove es farà del 30 de juny al 22 d'agost de 2014. De dilluns a dijous, es realitzaran tallers i activitats de 10h a 13.30h (danses urbanes, dibuix del moviment, percussió, animació digital, curtmetratge, esport, piscina, teatre i hort urbà). Els divendres es deixen oberts a les propostes d'activitats i sortides que facin els mateixos joves. Per a aquestes activitats es requereix d'inscripció prèvia i la quota és de 12 euros quinzenals i 24 euros mensuals. L'Espai Jove són tallers i activitats que volen esdevenir l'embrió d'un projecte de futur per als joves de la ciutat, la creació d'un Casal de Joves. I, finalment, Art Total consisteix en un projecte sociocultural dirigit als joves i pels joves, en el qual s'aposta per la creació artística i pel treball en equip.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta