3 de juny del 2014

Tortosa presenta el cartell de la XIX Festa del Renaixement, que serà del 24 al 27 de juliol


TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha presentat aquest dimarts el cartell de la XIX Festa del Renaixement, que enguany es farà entre els dies 24 i 27 de juliol. Un arlequí, desplegant un pergamí amb les icones característiques de la Festa, protagonitza el cartell de l'edició d'enguany, que ha tornat a dissenyar Marta Viladrich, de l'estudi Biloqui. La nova imatge de la XIX Festa del Renaixements'afegeix a la intensa campanya de promoció de Tortosa i la Festa, que no ha deixat de fer-se al llarg de tot l'any. De fet, aquesta mateixa setmana s'ha reprès per TV3 i 8tv la campanya "Tortosa, ciutat del Renaixement. Cultiva l'art de viure!", acció que s'afegeix a l'exposició itinerant dels recursos turístics de la ciutat i les Terres de l'Ebre, amb un predomini de la Festa del Renaixement, l'exposició de la Festa a Utebo (Saragossa), o la campanya "Dissabtes del Renaixement" que té lloc pel centre comercial de la ciutat.

Tomàs no ha revelat encara els detalls dels espectacles de la propera Festa del Renaixement, però sí que ha confirmat que els escenaris estaran situats als llocs habituals del nucli antic de la ciutat, cada vegada més consolidats, una vegada finalitzades la major part de les obres del pla integral del nucli antic de Tortosa (pincat). El regidor de Festes ha explicat que els quatre dies que dura la Festa del Renaixement és terreny abonat a la presència d'observadors d'altres ciutats que fan festes de recreació històrica. Ho acrediten les cada vegada més habituals sortides d'espectacles sorgits de la Festa que són contractats en altres esdeveniments com la La Fête du Roi de l'Oiseau a Le Puy, a França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta