11 de juny del 2014

Tortosa restringeix el trànsit per les obres del carrer Montcada, plaça Montserrat i carrer Bonaire


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat que aquest dijous, 12 de juny, es tallarà provisionalment a la circulació de vehicles a l'eix viari format pel carrer Montcada, plaça Montserrat i carrer Bonaire, amb motiu de l’inici de les obres d’urbanització d’aquests dos carrers i de la mateixa plaça. Així, durant el que queda de setmana hi haurà restriccions periòdiques fins al tall definitiu de la zona, a partir del proper dilluns, 16 de juny. Segons el consistori, l’accés a l’aparcament privat del carrer Mercaders continarà accessible pel carrer Bonaire, plaça Montserrat i carrer del Carme. Les associacions de veïns dels barris afectats han estat degudament informades, i la Policia Local està senyalitzant tot l’àmbit d’actuació per tal de minimitzar els problemes de mobilitat.

Les obres formen part del pla integral del nucli antic (Pincat) i estaran enllestides en sis mesos. La renovació total dels tres carrers suposaran també un canvi en la reordenació del trànsit rodat, que es farà a la inversa de com és ara per facilitar l'accés al nou pàrquing del carrer Montcada, que entrarà en funcionament en uns mesos. L'obra té un pressupost de 617.000 euros. La superfície d'actuació ocupa més de 2.000 metres quadrats i preveu la renovació total del sistema viari, dels serveis urbans, així com la millora i ampliació de l'enllumenat públic.

El carrer Montcada i la plaça Montserrat es pavimentaran a un únic nivell amb pedra granítica gris, en el marc del criteri estètic utilitzat al nucli antic. El carrer Bonaire sí que mantindrà les voreres i també el doble sentit de circulació. A la plaça Montserrat s'eliminaran els aparcaments que hi ha actualment, i només es disposarà d'arbrat i s'instal·larà una illa de contenidors soterrats.

Mentre durin les obres, el trànsit al nucli antic es restringirà, com ja es va fer quan es va urbanitzar el carrer del Vall i, un cop s'enllesteixin els treballs, l'Ajuntament invertirà els sentits de circulació. Així, es podrà accedir al nucli antic pel carrer Bonaire i carrer Montcada, i se sortirà pel carrer del Vall, a la inversa de com és ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta