3 de juny del 2014

Tres persones de nacionalitat alemanya moren en un accident de trànsit a l'N-340 a la Ràpita


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Tres persones han mort en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, cap a dos quarts de set, al quilòmetre 1.073 de la carretera N-340, al seu pas per Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Els fets han tingut lloc quan per causes que s'investiguen un camió i dos turismes han xocat. En un primer moment els serveis d'emergència han hagut de tallar el trànsit en ambdós sentits de la marxa. Posteriorment s'ha pogut obrir un carril i s'hi ha vehiculat la circulació. Quatre unitats dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat al lloc dels fets.

El Servei Català del Trànsit (SCT) ha informat que les tres víctimes mortals viatjaven en un dels cotxes implicats en l'accident i que són de nacionalitat alemanya. A les vuit del vespre el sinistre provocava retencions de quatre quilòmetres en sentit Barcelona, tot i que ja no hi havia restriccions a la calçada. La carretera ha estat tallada en ambdós sentits de la circulació fins a les 18.50 h. Llavors s'ha pogut obrir un carril i s'ha circulat en pas alternatiu fins a les 19.00 h, quan la calçada s'ha reobert totalment.

Via ACN

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta