22 de juliol del 2014

Aigües de Tortosa emprèn la segona fase de les obres per solucionar la inundabilitat a la plaça de la Unió


TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa mixta Aigües de Tortosa ha iniciat la segona fase de les obres del projecte per millorar el problemes d'inundabilitat de la plaça de la Unió i la confluència del carrer Barcelona que apareixen al barri de Sant Llàtzer durant episodis de pluges intenses. L'actuació, a la zona del Portal de Ciutat Nord, ha de permetre incrementar la capacitat hidràulica aigües avall del sifó que travessa el canal de l'Esquerra de l'Ebre, desviant part de l'aigua cap al barranc de la Llet. La connexió del sifó i el pas elevat a la xarxa de drenatge del Portal Nord es fa amb tres canonades paral·leles de 70 metres de longitud total.

El projecte complementa la primera fase, que van consistir en la construcció d'un embornal transversal al cal carrer que ara es completa amb aquesta actuació a la rotonda i al Pla Parcial Temple Sud. L'Ajuntament preveu que les obres finalitzin durant la primera meitat del mes d'agost. Segons ha recordat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, l'actuació tindrà encara una tercera i última fase, consistent en la construcció d'una xarxa d'embornals a la plaça Unió i la seua connexió amb els desguassos.

Via ACN
Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. ...pues despues que hagan otro tanto en Felipe Pedrell, sobre todo al recto de lo que nos queda del parquet (de los bomberos o del antiguo matadero) que ahora esta el museo, cuando caen toneladas y toneladas de lluvia, alli las bajadas desde el castillo, se mete tal cantidad de agua, que si los peces pudieran ir alli, seguro que entrarian a tomar unos cubatas a los bares de alli....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta