13 de juliol del 2014

Espadaler sosté des de la Ràpita que la trobada Mas-Rajoy 'és una bona notícia'

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Ramon Espadaler ha valorat de manera positiva que Mas s'entrevisti amb Rajoy, però ha remarcat que "és una bona notícia, d'entrada", perquè la sortida a aquest diàleg "només ha de ser possible des de la democràcia, és a dir, votant", ha dit. Espadaler, president del Consell Nacional d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), ha recordat que des d'Unió han "reclamat reiteradament diàleg", en el procés i en tot allò que afecta Catalunya. El dirigent d'Unió ha manifestat també el seu respecte al procés de primàries que viu aquest diumenge el PSOE, i ha assegurat que el millor candidat "serà aquell que escullin els militants del PSOE".

Espadaler ha tancat aquest migdia la 22a Escola d'Estiu d'Unió de Joves."Fem una valoració positiva del que és aquesta trobada", ha afirmat Espadaler, "i l'entenem i la valorem, d'entrada, com una bona notícia". El president del Consell Nacional UDC ha insistit que sempre han defensat "la necessitat de donar sortides dialogades", i ha reiterat que la sortida ha de passar per la democràcia, "que s'exerceix només d'una manera, votant". Espadaler també ha parlat del procés de primàries del PSOE, que elegeix aquest diumenge el nou secretari general del partit. En aquest sentit ha manifestat el seu "respecte absolut", però a l'hora d'apuntar a un guanyador ha exposat que "el millor candidat serà aquell que escullin els militants del PSOE".

Mancances de la llei de seguretat ciutadana del PPC

Com a conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon Espadaler s'ha referit a la llei de seguretat ciutadana que divendres va aprovar el PP, i ha reconegut que respecte el text precedent "hi ha una millora objectiva". Malgrat això, "no és el text que nosaltres hauríem fet", ha assegurat. El conseller ha posat damunt la taula que la norma queda "ancorada en els aspectes més repressius del desordre públic, i no contempla algunes qüestions com la prevenció i les mesures que ajudin a reconduir aquestes situacions", ha etzibat. També s'ha mostrat disposat a treballar amb aquest text, i n'ha detallat algunes mancances "de tipus competencial, de tipus preventiu i de mesures alternatives, particularment per menors", i finalment, "incorporar visions garantistes dels drets fonamentals, com el dret a la manifestació".

22a Escola d'Estiu d'Unió de Joves

Espadaler ha tancat aquest diumenge la 22a edició de l'Escola d'Estiu d'Unió de Joves, que ha tingut lloc durant el cap de setmana a Sant Carles de la Ràpita (Monstià). Una trobada que enguany ha girat entorn el títol 'Nous Horitzons: el futur polític internacional'. A l'escola hi han participat una seixantena de joves del partit, que durant dos dies han pogut debatre i dialogar sobre l'actualitat política catalana i internacional amb dirigents de la seva i d'altres formacions.

Via ACN
Imatge Catalunya Informació


Posted via Blogaway

1 comentari:

  1. ...los españolistas, QUIEREN por encima de todo, que ni lleguemos a votar los catalanes, pero si el Muy Honorable, no mete sobre la mesa LO QUE HAY QUE METER, se nos reiran como de costumbre, y si nuestro Muy Honorable les dice HAY ESTO, ya van a lloriquear a la Merkel y compañia mientras que los palurdos de 13tv daran el grito al cielo y todo eso, ji,ji,ji...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta