31 de juliol del 2014

Podemos acorda la creació d'un cercle propi a Tortosa per fer seguiment de l'actualitat local


TORTOSA (Baix Ebre).- Podemos està organitzant un cercle propi a Tortosa, al marge del Círculo Podemos Tarragona y Provincia. El cercle de Tortosa començarà a fer seguiment de l'actualitat local, però això no implica que Podemos es presente a les eleccions municipals del 2015, cosa que el partit de Pablo Iglesias no decidirà a escala estatal fins a la propera tardor. Així ho ha explicat una de les persones que està assistint a les reunions del col·lectiu, el publicista tortosí Leonard Sanz, després que es decidís en la reunió d'aquest dimarts, la tercera que es fa a la capital del Baix Ebre. A més, Sanz va voler aclarir que no es considera un dels impulsors de Podemos a les Terres de l'Ebre, tot i que ha assistit a les reunions que s'han fet al territori -també amb gent d'Ulldecona, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. A banda, Sanz ha matisat que el fet que ocupés el número 8 a la candidatura del PP de Tortosa és perquè creia en el projecte de Xavier Dalmau. De fet, tant Dalmau com el mateix Sanz anaven a la llista del PP com a independents, i el publicista va ser contractat externament per dirigir la campanya.

1 comentari:

  1. Pos se va lluir dirigint la campanya. Per no saber no va saber ni contrarestar la burla que li va fer Bel a Dalmau quan este va parlar de soterrar la C12 al seu pas per Tortosa . Sí, sí, ( hehehehehe ) això que ara defensa Bel Fem-ho Be.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta