22 de setembre del 2014

La carretera T-301 entre Tortosa i Bítem ja és més ampla i segura


BÍTEM (Baix Ebre).- Fa poc més d'un any que la Diputació de Tarragona va començar els treballs de millora a la carretera T-301 que uneix Tortosa i l'EMD de Bítem, amb un pressupost de poc més d'un milió d'euros. Amb l'obra, que s'ha inaugurat aquest diumenge a la tarda, s'han eliminat les corbes més perilloses i es millora la seguretat dels usuaris. Tal com ha explicat l'alcalde de la capital del Baix Ebre, Ferran Bel, "el seu traçat i que era estreta feia que hi haguessin més incidències de les previstes". Cal tenir en compte que hi passen una mitjana de 2.500 vehicles diaris, bona part dels quals vehicles pesats durant l'època de recol·lecció de cítrics.

Aquest projecte ha comptat amb un pressupost de poc més d'un milió d'euros. La carretera T-301, que uneix Tortosa amb Benifallet -passant per Bítem i Tivenys-, havia patit al llarg dels anys un important desgast pel volum de trànsit que suporta. El seu arranjament havia estat llargament reivindicat ja que era molt estreta i, sobretot durant la campanya dels cítrics, hi circulen molts vehicles pesats i tràilers, amb la inseguretat que això comportava. A Bítem hi ha ubicades tres empreses dedicades a l'exportació de cítrics a Europa.

Segons ha detallat Bel, s'ha modificat el traçat, s'ha fet més ampla, s'ha construït un nou pont sobre una riera i s'ha pavimentat de nou. "Pràcticament una carretera nova", s'ha felicitat l'alcalde. A més, ha remarcat satisfet, "s'han complert els terminis" i les molèsties, ha assegurat, han estat mínimes. La inversió de la Diputació de Tarragona per dur a terme aquests treballs ha superat el milió d'euros.

Via ACN

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Viva el sinyor "Pataqueta" i companyia!! Ara només falta que ho siguin els carrers del poble més segurs, que fa un munt d'anys que semblen el carrers de Sarajevo despues de la guerra dels Balcans...

    ResponElimina
  3. Pel que fa a la parafernàlia de la posada en escena de la inauguració i la "fotito" dir que com es nota que hi ha eleccions municipals aviat, eh?

    ResponElimina
  4. ...Agustinet..., es que la carretera lo ha pagado la "dipu...tasion", las calles de un pueblo o ciudad, lo paga el señor alcalde, ¡ah! y el "pataqueta" que dices, es sub-presidente de dicha "dipu...tasion"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta