14 d’octubre del 2014

20 locals buits del centre i nucli antic de Tortosa participen en la campanya 'Aixequem les persianes'





TORTOSA (Baix Ebre).- Les persones emprenedores que estiguen interessades a obrir un negoci a peu de carrer a Tortosa tenen l'oportunitat de conèixer l'oferta disponible al centre i nucli antic de la ciutat, el proper dissabte 18 d'octubre. En el marc de la campanya "Aixequem les persianes", l'Ajuntament de Tortosa participa un any més en una iniciativa sorgida fa dos anys, precisament en aquesta ciutat, i que progressivament s'ha estès a una dotzena de municipis de Catalunya. El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Emili Lehmann, ha presentat aquesta acció a peu de carrer, en un dels locals que participen de la campanya. L'ha acompanyat el president de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic, Joan Iniesta, i una de les propietàries dels locals en lloguer.

"Aixequem les persianes" és una campanya conjunta de dinamització dels locals buits dels barris de municipis que formen part de la Xarxa de Barris amb Projectes, dins del Pla de Barris que impulsa la Generalitat de Catalunya. La dinamització comercial dels nuclis antics és una de les actuacions prioritàries dels municipis que impulsen plans de millora de barris. L'objectiu és obrir les portes de locals tancats per tal que possibles nous comerciants els visitin i hi acabin instal·lant els seus negocis. A Tortosa, el proper dissabte, podran visitar-se un total de 20 locals. L'experiència de les anteriors edicions ha estat satisfactòria i ha permès obrir diversos establiments de sectors variats, alguns dels quals portaven molts anys tancats.

En el conjunt de Catalunya també participen en aquesta campanya els municipis de Castelldefels, la Bisbal d'Empordà, l'Arboç, Mollerussa, Mont-roig del Camp, Roda de Ter, Sant Pere de Torelló, Solsona, Vic, Viladecans i Vilanova del Camí.

Vídeo Canal 21 Ebre
Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta