29 d’octubre del 2014

Aspa comença la campanya d'ERC pel 9-N criticant el govern de CiU pel cas d'Horta de Sant Joan





ROQUETES (Baix Ebre).- El president de la Federació d’ERC a l’Ebre, Gervasi Aspa, ha criticat aquest dimecres el departament de Governació, per no permetre que els veïns d’Horta de Sant Joan i de les EMD i pedanies de Tortosa tinguen punts de participacióa als seus pobles. En aquest punt, Aspa ha reclamat al delegat del Govern, Xavier Pallarès, que treballi perquè tothom pugui votar al seu poble. El republicà ha fet aquestes declaracions durant la penjada del primer cartell de la campanya d'ERC per al 9-N, davant del mercat municipal de Roquetes. Amb urnes gegants i paperetes a les mans del Sí-Sí, alcaldes i regidors d’ERC al Baix Ebre han donat per iniciada la recta final de la campanya. Després d’enganxar un cartell, Aspa ha fet saber que els alcaldes d’ERC habilitaran i cediran els espais habituals que es fan servir durant les campanyes electorals, perquè es pugui penjar propaganda de cara el 9-N.

Aspa ha definit la campanya del 9-N “com la més important de la nostra història”, i ha afirmat que els republicans intentaran que la gent tingui tota la informació possible. Així mateix, i malgrat la possible impugnació del govern espanyol, Aspa ha afirmat que ERC farà campanya fins a l’últim dia, “per aconseguir la màxima participació”. ERC celebrarà l’acte central de campanya a Terres de l’Ebre el proper dijous 6 de novembre a les 20.00 hores a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, amb la presència del secretari general adjunt d’ERC, Lluís Salvadó, i del diputat republicà Joan Tardà.


Imatge ERC
Vídeo Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. S'ha de tenir molt poca categoria política per criticar el cas d'Horta.

    ResponElimina
  2. ...yo personalmente, cuando una autoridad de cierto pueblo o ciudad, se opone a ceder un sitio de votar, pues pongo una furgoneta de techo alto y ya esta el sitio para votar... todo lo demas es teatro...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta