10 d’octubre del 2014

Bel respon a Societat Civil Catalana que l'ANC no ha incomplert l'ordenança de civisme de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha adreçat aquest divendres una carta de resposta a Societat Civil Catalana (SCC), arran de la polèmica per la col·locació de banderoles grogues de la campanya 'Ara és l'hora' al pont de l'Estat i als carrers de la capital del Baix Ebre. La carta de l'alcalde, que el mateix Bel ha difós a través d'Instagram, és la resposta a una instància entrada per SCC al registre general de l'Ajuntament. Bel assegura que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va presentar la corresponent sol·licitud per ubicar pancartes i altres elements a la via pública de la ciutat, i que en aplicació de l'ordenança de civisme es va resoldre procedir a la corresponent autorització per part de l'Ajuntament, "com sol ser habitual amb qualsevol altra petició". "Agrairíem que abans de pronunciar-se vostès o qualsevol dels membres de la seva entitat respecte a alguna hipotètica il·legalitat comesa o permesa per part de l'Ajuntament de Tortosa s'informen prèviament, donat que divulgar falsedats no ajuda a promoure la convivència cívica, ni la tolerància ni molt menys el respecte mutu", acaba la carta de Bel.

13 comentaris:

  1. Un cop més, l'Alcalde menteix. En cap moment a la instància presentada es fa menció a que l'ANC no hagi demanat permís a l'Ajuntament per col·locar les banderoles. Sabem que ho ha fet. El què vulnera el propi Ajuntament és l'artícle 2.1 i 2.2 de l'Ordenança en concret que fa respecte a la pluralitat política dels ciutadans tortosins que en aquest cas no es respecta.

    Però no tenim un alcalde sinó un simple ninot de les voluntats polítiques de l'ANC i companyia.

    ResponElimina
  2. La instància presentada a l'Ajuntament en data 9 d'Octubre de 2014 diu:

    a) Exposem:

    La instal·lació de banderoles per part de l'Assemblea Nacional Catalana demanant la independència, així com els cartells que aquesta mateixa associació ha col·locat a la Plaça d'Espanya suposen una clara vulneració de l'Ordenança reguladora del bon ús de la via pública i dels espais públics vigent des de l'any 2009 a Tortosa. Vulneració dels articles 2.1 i 2.2 així com altres contradiccions amb altres aspectes de l'ordenança municipal.

    b) Sol·licitem:

    La retirada dels elements partidistes abans esmentats, per així garantir la pluralitat d'expressions polítiques existents al municipi, amb el compromís de l'Ajuntament de promoure una convivència cívica regida pels principis de respecte mutu i tolerància.

    Em podeu explicar que dimonis contesta l'Alcalde? Voleu dir que l'Alcalde coneix o s'ha llegit l'Ordenaça?

    ResponElimina
  3. ...imbecilidad tras imbecilidad, donde impera la ley macro-caciquil desde los madriles, no puede haber garantia de pluraridad de expresiones politicas, solo se pueden expresar libremente los que sois del mismo rasero de los que mandan, y de acuerdo con esta regla de tres, es normal que los que nos mandan en Tortosa y que no son del mismo rasero que los de los madriles, faciliten la labor que una gran mayoria de catalanes aplaudimos....¿te has" enterao " Guti?...

    ResponElimina
  4. En l'apartat B, Jaume, llavors estas d'acord treure lo monstrument del riu, no?

    ResponElimina
  5. ...caramba "ignorant", tu te crees que los pepes lo van a quitar, cuando el 75 % de su militancia son antiguos frankistas o hijos de los que formaron el "movimiento", al contrario si pueden volveran a ponerle el "Victor" que sujetan las garras de este aguila imperial...

    ResponElimina
  6. Jo me referixo al apartat B. Ja se q quan puguen, lo tornarana ficar com antes. Fins hi tot lo tornaran a iluminar i si molt mapures, ficaran musica.

    ResponElimina
  7. Ignorant, igual que l’estelada de l’entrada de Tortosa es troba en un lloc privat i per tant no li afecta esta ordenança municipal. De totes maneres, a mi m’agradaria restaurar-lo (en llumetes com molt bé dius) i convertir-lo en un monument que honrés a tots els morts de la guerra independentment del bàndol.


    A Convergència també hi ha molt de ex-franquista...Sol cal repassar cognoms.

    ResponElimina
  8. ...¿frankistas?... ¡no!... pequeño cachorro, se lo hacian, Catalunya estaba por encima de todo y los verdaderos patriotas se sacrificaban por la patria catalana y no hacian como los Pujoles y cia., ves los del pepe, ya sois otra cosa, fachas hasta la medula o lo que es lo mismo, no daros nunca la espalda, yo por si acaso siempre llevo la navaja de afeitar por si las moscas, y tambien un "sacacorchos"...

    ResponElimina
  9. ¿Y para qué los llevas? ¿Me estás amenazando? Por cierto, ¿cuantos alcaldes franquistas se pasaron a CiU con la democracia?

    ResponElimina
  10. Jaume, realment et creus les animalades que dius? Em pots dir que té el monument que recorde als republicans? Quin element?

    Per cert Jaume, algun comentari del fracàs d'ahir pagant autobusos, a pocs dies de la consulta, amb PP, Ciutadans, UPyD, PXC, etc, fent crides a participar?

    ResponElimina
  11. Guti, se te nota que eres "inverbe", por eso no gastas navaja de afeitar, y del ejercito suizo hay un artilugio que hay dos cuchillitos, un abrelatas, abre tapones de cerveza-cocacolas-fantas-tonica de no lata sino botellines, un sacacorchos para destapar botellas de vinos, una lima para uñas, unas tijeritas, un cortauñas, un destornilladorcito y otro de cruz y algunos tenen utensilios para las pipas... ¿comprendes? y en cuanto a "amenazarte"...¡oye! nene, yo no amenazo a nadie ni los he amenazado, puede que haya advertido o avisado (ya sabes aquello "abogado que se meta conmigo segurito que pierde numero de colegiado", es mas por esta zona hay unos cuantos de avisados desde hace unos cuantos añitos y que por cierto, no eran unos abogados cualesquiera, sino que tenian y siguen teniendo mucho peso y no corporeo precisamente) y en cuanto a alcaldes frankistas pasados a CiU, pues si, pero tambien de socialistas, del pepe, de excomunistas, en fin los tiempos cambiaron y quien tenia intenciones de seguir en politica, pues hizo bien, como ahora, qienes tienen el deseo de bregar politicamente elige un color o otro del aspecto politico...en fin se te nota que el 12-O no fue lo que algunos esperabais que fuera....
    Arajub, parece que la consulta tal como se queria desde la Generalitat, no la haran, no se puede caer en los juegos de guerra sucia de un gobierno que se dice democratico, pero democratico a su conveniencia, es decir atandonos las manos a los catalanes que deseamos volver a nuestro estatus del 1714, yo a traves de otros sitios interned, y naturalmente bajo unos seudonimos, ya mande otros medios o formas de hacer la consulta, supongo que como yo, han habido otros que tambien les han dicho la suya y parecera que los "tiros" iran por ahi...

    ResponElimina
  12. Un monument representa allo per a que ho van dissenyar i res més, no es poden convertir les obres d'art en alguna cosa que no son. Per tant, si vols fer un monument a tots els victimes, més val que retirem el de Franco i comencem de nou.

    ResponElimina
  13. Si ANC esta plena de gent de CiU i ERC...com s'han de il.legalitzar a ells mateixox.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta