8 d’octubre del 2014

CCOO denuncia l'acomiadament de dos representants dels treballadors de Padesa d'Amposta


AMPOSTA (Montsià).- El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat aquest dimecres públicament l'acomiadament de la presidenta del comitè d'empresa i del delegat sindical de l'empresa avícola Padesa d'Amposta, poc abans que se celebrin les eleccions per escollir els representants dels treballadors. Irene Matamoros i Pascual Murillo van rebre la carta anunciant-los l'acomiadament el passat 2 d'octubre, segons el sindicat, amb l'argument d'un ús desproporcionat d'hores sindicals per part dels dos treballadors.

A través d'un comunicat, CCOO ha acusat la direcció de Padesa d'haver-los despatxat amb "l'únic propòsit de dificultar l'elaboració d'una candidatura sindical al pròxim procés electoral" i ha anunciat que, malgrat tot, concorrerà en aquest procés. CCOO qualifica l'acomiadament de "desproporcionat i injustificat". En aquest sentit, carrega contra l'argument de la de diferència d'ús d'hores sindicals entre el mateix sindical i UGT. "És lògic que el crèdit d'hores sindicals sigui més utilitzat per aquell sindicat que realitzi més tasques", sosté l'organització.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta