16 d’octubre del 2014

Crits de 'Florentino, Florentino!' en la concentració de suport a l'alcalde d'Alcanar




ALCANAR (Montsià).- Una vuitantena de persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda a la plaça de l'Ajuntament d'Alcanar, enmig d'una gran expectació per l'escorcoll que la Guàrdia Civil està practicant des del migdia. Els agents han detingut l'alcalde i el regidor d'Urbanisme, els republicans Alfons Montserrat i Manel Martí, a més de tres empresaris de la població, als quals acusen de diversos delictes contra l'administració pública. De fet, poc després de les sis de la tarda han entrat al consistori més agents de la Guàrdia Civil, en el marc de l'operació 'Carraus', i algunes persones que hi havia a la plaça els han rebut amb crits de "Florentino, Florentino!". I és que l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, ha estat una de les veus més crítiques contra el projecte Castor, impulsat per la constructora ACS, la qual ara rebrà una indemnització de 1.350 milions d'euros per la hibernació del magatzem de gas.

A la plaça també han arribat el president de la federació d'ERC a les Terres de l'Ebre, Gervasi Aspa, a més d'altres dirigents republicans del territori, com l'ampostí Adam Tomàs o el rapitenc Josep Caparrós. També hi ha l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Balagué (CiU). De la mateixa manera, algunes de les persones han acudit a la plaça de l'Ajuntament d'Alcanar amb senyeres i símbols independentistes.




Imatge Sílvia Alarcón (Canal 21 Ebre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta