26 d’octubre del 2014

Dos detinguts per retenir a punta de pistola una parella a casa seua a Ginestar


GINESTAR (Ribera d'Ebre).- Els dos detinguts són un home de 48 anys, de nacionalitat alemanya, i una dona de 31 anys, de nacionalitat equatoriana, tots dos veïns d'Alcoi (Alacant), presumptament autors d'un delicte de detenció il·legal, amenaces i coaccions. Els fets van tenir lloc el passat 21 d'octubre al migdia, quan l'agressora va retenir una dona al seu domicili, a Ginestar, mentre l'agressor va obligar el marit de la dona a traslladar-se a la capital de la comarca per aconseguir diners en alguna entitat financera, ja que no disposaven d'efectiu a l'habitatge. Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el 23 d'octubre a disposició judicial, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Dimarts passat, els Mossos d'Esquadra van saber que una veïna de Ginestar podia estar retinguda al seu domicili per una altra dona, d'origen sud-americà, la qual estaria armada. Els policies van comprovar la situació i van intervenir a l'agressora, a la qual van reduir i detenir, una pistola i un revòlver carregats amb munició detonadora.

La dona alliberada, de nacionalitat anglesa, era la propietària de la finca i va explicar als agents que l'agressora s'havia presentat a l'habitatge amb un home alemany, i que els havien demanat diners, a ella i al seu marit, amenaçant-los amb una arma de foc. Com que no tenien efectiu a casa, l'home va obligar el marit a desplaçar-se amb ell a Móra d'Ebre per aconseguir els diners, sota l'amenaça de fer-li mal a la seva dona si no ho feia. La dona, a més, va apuntar que la situació podria estar relacionada amb el cobrament d'un deute econòmic d'un amic del seu marit que actualment resideix a l'estranger.

Seguidament, diverses patrulles de mossos van establir un dispositiu de recerca dels dos homes, i els agents van localitzar el vehicle de la víctima a la capital de la comarca, estacionat i sense ningú a l'interior. Després d'una discreta espera, els agents van veure els dos homes que s'adreçaven al vehicle i, un cop van comprovar que es tractava de les persones que buscaven, van detenir l'agressor.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta