22 d’octubre del 2014

El Cercle Podem Tortosa anuncia que farà un acte informatiu a la plaça del Mercat


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Assemblea del Cercle Podem Tortosa ha reiniciat la seua activitat per fer-se present entre la població del municipi. Segons han explicat a través d'un comunicat, les dues assemblees celebrades després de l’estiu "han aconseguit concretar unes dinàmiques de treball periòdiques i estables, destinades a activar el moviment i donar-lo a conèixer entre els tortosins i les tortosines". Actualment el Cercle Podem Tortosa es reuneix cada dimarts de 8 a 10 de la nit, al centre cívic de Ferreries, però ha acordat sortir al carrer en un acte informatiu el proper dissabte 25 d’octubre a la plaça de davant del Mercat de Tortosa.

El cercle està treballant amb el disseny de diferents instruments que li permetin assolir un dels seus objectius a curt termini: l’elaboració d’un Mapa de Necessitats Socials Municipals. Amb la mateixa línia, està treballant per tal de potenciar certs àmbits d’interès que puguin atreure a diferents col·lectius, associacions i professionals perquè s’hi impliquin, aportin i utilitzin el "mètode Podem" com a "instrument de canvi i empoderament social". Paral·lelament, l’activitat del cercle es destina a seguir de forma directa i participativa la gran Assemblea Ciutadana “Sí se puede”, que ha celebrat la seua trobada presencial aquest darrer cap de setmana a Madrid, i que en breu votarà els que acabaran sent els seus eixos bàsics com a partit polític (principis ètics, polítics i organitzatius...), després d’un intens treball d’elaboració, fusió i presentació d’esborranys de tots els cercles arreu de l’Estat.

Presentar-se o no a les municipals amb candidatura pròpia és una de les qüestions que està causant més debat a nivell nacional i, que caldrà veure com s’acaba decidint per la majoria de membres de Podem. Els cercles, que són els espais de participació directa del moviment, poden ser temàtics o territorials, i ja s’estan constituint per diferents municipis a les Terres de l’Ebre. D’aquesta forma, el moviment Podem "vol fer-se present al territori i servir d’eina a tothom que tingui inquietuds de canvi en la manera d’entendre, de fer i de practicar la democràcia en la gestió pública per al bé comú".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta