27 d’octubre del 2014

El menjador social de Tortosa oferirà àpats els cinc dies laborables

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El menjador social 'Mossèn Sol' de Tortosa, gestionat per Càritas, amplia el seu servei a partir del mes de novembre i oferirà àpats de dilluns a divendres. La cerca de voluntariat per tirar endavant el servei i l'increment de la dotació pressupostària de l'Ajuntament -fins als 20.000 euros- ha fet possible que el menjador s'obri els cinc dies laborables. Això suposarà servir fins a 1.800 àpats més a l'any, que sumaran un total de 9.000. Fins ara, el servei oferia dinars de dimarts a divendres, entre dos quarts d'una i dos quarts de tres de la tarda.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït el treball de Càritas i la dels seus voluntaris. El menjador social "Mossèn Sol" va obrir portes el mes de maig de 2010 a les instal·lacions de l'antic col·legi Sant Josep, al barri del Rastre. De dimarts a divendres, hi passen una mitjana de 39 persones. Es tracta d'usuaris que arriben derivats pels serveis socials municipals i de Càritas, que acrediten la necessitat de gaudir d'aquest servei. El seu perfil, segons el president de Càritas Tortosa, correspon al d'un home major de 50 anys que ha perdut la feina. El menjador social Mossèn Sol està gestionat per un equip de 25 voluntaris. A banda d'aquest menjador, la Residència Sant Miquel Arcàngel ofereix 10 menús diaris a persones d'edat avançada.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta