31 d’octubre del 2014

El nucli antic de Tortosa torna a tremolar amb el Castaween


TORTOSA (Baix Ebre).- El nucli antic de Tortosa serà l'escenari, aquest divendres, de la quarta edició del Castaween, la festa que fusiona Halloween amb la Castanyada. Es tracta d’una ocasió que permet disfressar-se i divertir-se amb la temàtica terrorífica pròpia de la celebració americana, mentre es gaudeix del caliu i gastronomia de la tradicional festa catalana. El president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic, Joan Iniesta, va explicar que el Castaween es planteja com una festa de disfresses, familiar i amb moltes activitats que permeten dinamitzar el barri.

A partir de les 17 hores i fins les 21 hores hi haurà una gimcana de caramels pels comerços del barri i tallers de "pintacares", manualitats diverses, photocall o la castanyera, entre d'altres activitats. També tindrà lloc una xocolatada, un contacontes del pallasso Muniatto, i quan es farà fosc, el ball-concurs de Halloween amb un jurat que decidirà quines són les millors disfresses.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, va destacar que el Castaween és una acció de carrer més, que intenta porta més visitants al nucli antic i al conjunt de Tortosa. El Castaween també vol ser una altra oportunitat per donar a conèixer la restauració, el patrimoni i el comerç del nucli antic de la ciutat. Així, per l’ocasió, els restaurants de la zona oferiran menús de Castanyada, amb diferents propostes gastronòmiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta