13 d’octubre del 2014

El present i el futur de l'economia de la Ribera d'Ebre, a debat a Móra la Nova


MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Móra la Nova i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre han organitzat per aquest dissabte, 18 d’octubre, una jornada sobre el present i el futur de l’economia de la comarca. La jornada es farà a la sala d’actes del Casal de Móra la Nova, a partir de les 17.30 hores. Abordarà qüestions com l’impacte de la crisi a la Ribera d’Ebre, amb fenòmens com ara l’atur, la reducció de llocs de treball, la precarietat laboral, el tancament d’empreses i comerços, la davallada dels productes agraris, els desnonaments o l’empobriment, a més de l’exclusió social. També afers més actuals, com ara les conseqüències de la crisi entre Europa i Rússia.

L’encarregat d’obrir la jornada serà el professor de la URV Òscar Saladié, amb la ponència ‘La situació a la Ribera d’Ebre: recursos i potencialitats’. Tot seguit, s’explicaran quatre experiències d’iniciativa personal en els àmbits de l’agricultura, la indústria, el comerç i el turisme, a càrrec del pagès David Cubell de la Palma d’Ebre; de l’empresari Adolf Brull de Tivissa; del comerciant Carles Demattey de Móra d’Ebre, i de l’empresària de serveis turístics Conxita Blasi, de Móra d’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta