16 d’octubre del 2014

En llibertat els tres empresaris d'Alcanar detinguts en el marc de l'operació 'Carraus'




ALCANAR (Montsià).- Els tres empresaris detinguts aquest dijous a Alcanar han quedat en llibertat després de comparèixer davant la Guàrdia Civil a la caserna de Sant Carles de la Ràpita, mentre l'institut armat continua registrant l'Ajuntament canareu. Els investigadors els atribueixen els presumptes delictes d'alteració de preus de subhasta pública, frau i falsedat documental en el marc de l'operació 'Carraus', per la qual també s'ha detingut l'alcalde i el regidor d'Urbanisme del municipi. Segons han apuntat fonts policials, només un dels empresaris ha prestat declaració. Els altres dos s'hi han negat i podrien ser citats per la magistrada del jutjat d'instrucció número 4 d'Amposta en els pròxims dies.

Via ACN

1 comentari:

  1. ...eso comienza a hacer "tufillo", cuando se niegan, algo ocultan..., pero lo tendran algo raro-raro (como decia papuchi de Julito Iglesias -en paz descanse el señor-) la jueza o juez, les preguntara, ellos no me acuerdo, la jueza tocara un boton, mire ve ahora lo que le he dicho...pues si usted lo dice sera asi, pero yo no lo recuerdo con exactitud...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta