22 d’octubre del 2014

Horta de Sant Joan, l'únic municipi ebrenc que no cedirà espais a la Generalitat per al 9-N


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- Tots els municipis de les Terres de l'Ebre, excepte un, tindran punts de votació pel 9-N. Tots els ajuntaments, menys Horta de Sant Joan, a la Terra Alta i amb alcalde del PP, han comunicat a la Generalitat que cediran espais municipals per instal·lar-hi les meses per al procés de participació ciutadana previst per al 9 de novembre. En total, seran més d'una seixantena de punts de votació -alguns municipis tenen diverses seus- els que s'ubicaran a 51 municipis de les Terres de l'Ebre, així com a les cinc Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de Jesús, Bítem, Campredó, els Muntells i la Serra d'Almos, i en algunes pedanies del territori.

En total, a les Terres de l'Ebre hi ha 15 dels 52 municipis que tenen instituts públics. Dels 37 municipis de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre i Terra Alta que no tenen institut públic, només Horta de Sant Joan no ha ofert cap equipament municipal per poder votar el 9-N. La resta, han fet arribar a Governació el llistat amb els equipaments municipals possibles i el nom d'un responsable que s'encarregarà d'obrir-los i de resoldre qualsevol incidència durant la jornada. D'altra banda, fonts del Govern han assegurat que estan treballant per facilitar als veïns d'Horta de Sant Joan que ho vulguin poder participar en el procés del 9-N.

Via ACN

3 comentaris:

  1. Vinga gent d'Horta!
    No us perdeu el 9N!
    Us necessitem!
    Hi som tots el pobles de les Terres de l'Ebre. Només hi manqueu vosaltres!

    ResponElimina
  2. ...la Generalitat, habilitara algun sitio para que la gente de Horta, pueda hacerlo, simplemente en un pueblo cercano a Horta...

    ResponElimina
  3. ...de momento 8 - 9 sitios catalanes estan como Horta..., el alcalde de Badalona que ha calificado de PACHANGA a esa votacion, ya le estan buscando las cosquillitas, o sea que siga con su barata demagojia por 13tv... (supongo Guti que no pediras que el administrador del sitio me censure)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta