8 d’octubre del 2014

Inquietud a Alcanar i Sant Jaume d’Enveja pel nou concurs d’ambulàncies


ALCANAR (Montsià).- Alfons Montserrat ha manifestat aquest dimecres la inquietud de la ciutadania d’Alcanar per la resolució del nou concurs públic que servirà per reordenar el transport sanitari a les Terres de l’Ebre. Precisament, la diputada d'ERC i vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó, va visitar dimarts les festes Quinquennals d'Alcanar i es va reunir amb l'alcalde i els veïns que van recollir més de 2.500 signatures per demanar el manteniment del servei d'ambulància les 24 hores del dia. Simó va dir que, abans que es resolgui el concurs d'ambulància d'Alcanar, els republicans volen que es debati i es voti al Parlament.

Fa unes setmanes, un grup de veïns d’Alcanar van entregar a la Delegació del Govern unes 2.500 signatures per demanar que es puga mantenir el servei d’ambulància al municipi durant les 24 hores del dia, i també a Sant Jaume d’Enveja s’han mobilitzat pel mateix tema, amb 1.200 signatures. En declaracions a Canal 21 Ebre, l’alcalde d’Alcanar ha explicat que van poder parlar amb el delegat de la Generalitat, Xavier Pallarès, i amb el director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, i que la intenció del govern és poder garantir el servei a través de les millores que oferiran les empreses que concorreran al nou concurs públic.

Sobre aquest tema, Pallarès també va declarar dilluns, també a Canal 21 Ebre, que en el concurs públic es primarà els nous serveis, per davant de l’oferta econòmica. El delegat de la Generalitat va explicar que les empreses hauran de potenciar el transport sanitari amb vehicles que incloguen metge i infermera. Sobretot, per atendre millor aquelles persones que puguen patir infarts i ictus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta