31 d’octubre del 2014

Jesús per la Independència manifesta la seua 'indignació' per no poder votar el 9-N al poble


JESÚS (Baix Ebre).- Jesús per la Independència ha manifestat la seua "indignació" davant del fet de no poder votar al seu poble el proper 9-N. A través d'un comunicat difós aquest dijous, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha lamentat que la Generalitat haja denegat els punts de participació a l'EMD de Jesús, tot i les facilitats que l'alcalde i els regidors han posat des del primer moment. El col·lectiu creu que els arguments tècnics que ha fet servir la Generalitat són de "poc pes i una excusa per sortir del pas". "Sabem que aquest fet dificultarà la mobilització al nostre poble de cara al dia 9, i això ens preocupa molt perquè totes i tots som conscients que l'important que és obtenir un gran índex de participació. La gent de Jesús volem manifestar la nostra opinió i la manifestarem, però ens indigna haver-ho de fer fora del nostre poble", afirmen, "on fa més de dos anys que treballem intensament per fer arribar la independència a totes les cases".

En aquest sentit, declaren que el 9-N hauran de treballar "inesgotablement" perquè la gent de Jesús troben el seu centre de participació i s'hi puguen desplaçar, en aquest cas fins als instituts de Tortosa. "La mobilització, la informació, el desplaçament haurà de ser la nostra gran tasca del dia per garantir l'èxit de la jornada i per donar cobertura a les necessitats de totes les persones del nostre poble". El comunicat de Jesús per la Independència també conclou que, a pesar d'aquest impediment "completament absurd", no defalliran i posaran tots els mitjans perquè la consulta siga un èxit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta