20 d’octubre del 2014

Jordi Jordan (ICV) anuncia que participarà en el 9-N i que votarà 'Sí-Sí'



TORTOSA (Baix Ebre).- Jordi Jordan votarà 'Sí-Sí' en la consulta alternativa del proper 9 de novembre. Tot i que el dirigent d’Iniciativa, Joan Herrera, ha afirmat que el 9N no aniria a votar, el coordinador d’Iniciativa a les Terres de l’Ebre ha anunciat aquest dilluns que ell sí que ho farà, i que ho farà a favor de la independència de Catalunya. Jordan ha explicat que va traslladar aquesta decisió a la direcció del partit aquest mateix cap de setmana. En aquest sentit, Jordan ha insistit en la importància de mobilitzar-se per tal de donar una imatge de fermesa davant dels no deixen votar els catalans, però també per tal d’internacionalitzar el conflicte. De fet, Jordan ha proposat que el 9N els ciutadans que vagen a votar també puguen omplir una instància que arribe a Europa.

D'altra banda,  Iniciativa ha advertit que el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre es debatrà a Europa sense la queixa del govern català ni l'estudi tècnic sobre els seus efectes en els espais inclosos en la Xarxa Natura 2000. La diputada ecosocialista, Hortènsia Grau, ha recordat que el Parlament va aprovar una moció en aquest sentit el passat mes d'abril i que, a hores d'ara, quan esta apunt de debatre's el pla a Europa, el govern català encara no ha fet la feina que li tocava.

Així les coses, Iniciativa ha presentat una bateria de preguntes a respondre de forma escrita i també oral sobre el perquè del no compliment dels punts de la moció, uns punts que consideren claus perquè Brussel·les acabe forçant la revisió del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

A més, la diputada d’Iniciativa ha mostrat la seua oposició a les prospeccions amb sísmica 3D que es vol fer al voltant de la plataforma Casablanca, i ha tornat a reclamar un calendari de tancament de les centrals nuclears tot just quan es compleixen 25 anys de l’accident a la central nuclear de Vandellòs I.

Vídeo Canal 21 Ebre

9 comentaris:

  1. Un altre que s'apunta al carro de l'independentisme per sortir a la foto i assegurar una cadireta i assegurar uns quants vots, ara monto una paradeta per ser el Podemos o Guanyem tortosí, ara dic que SI-SI per a que no me miren com un botifler..sé que no sóc ningú per jutjar ni tinc la veritat absoluta, però personalment no em crec moltes d'estes sortides del armari independentistes. Admiro als que fa 10-15 o 20 anys es declaraven favorables a la independencia de Catalunya i lluien l'estelada abans que la venguessen als xinos...molt independentista de conveniència es el que hi ha.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. És normal saberut, ara qualsevol partit d’esquerra a Catalunya es veu amb la necessitat de reconvertir-se en un partit independentista descafeïnat, sota les ordres del vertader partit independentista: ERC.

    La dicotomia esquerra-dreta ha deixat de tenir cap significat a Catalunya. Ara ja sols hi ha partits independentistes i partits que no ho són. Les seves polítiques socials, els seus programes electorals no tenen valor algun. Al principi m’estranyava que partits que s’autodefineixen com a partits d’esquerres comencin a coquetejar amb el nacionalisme. Si la distribució de la riquesa és un dels seus principals objectius, la existència de fronteres nacionals no resulta una limitació evident? A cas el moviment independentista no implica insolidaritat per se? Com algú d’esquerres pot estar orgullós de que es creïn barreres? Hi ha algo més contrari als seus ideals?

    Per tant, sols me queda un argument que defensar: Jordi Jordan és de dretes com la gran majoria de nacionalistes.

    ResponElimina
  4. Jaume Solé, ets uns crack de la demagògia barata però de la més barata de Tortosa i rodalies!!! Si això és el que t’ensenyen a la FAES, no et preguntes pq molta gent pensa que sou uns fatxes de dalt a baix. I hauries de llegir més Jaume, però no les memòries de Pío Moa, d’Aznar o de Hitler, pq dir q els nacionalistes són de dretes és per a enviar-te un altre vegada a fer la ESO.

    ResponElimina
  5. Si en lloc de dir-me fatxa, de comparar a Aznar amb Hitler, d’acusar-me de demagog i de voler enviar-me a fer la ESO (suposo perquè no van aconseguir adoctrinar-me com t’agradaria), et dediquessis a rebatre arguments amb altres arguments potser algun dia algú et prendria en serio. Potser així aconseguiries ser algo més que un troll o un friki malhumorat.

    ResponElimina
  6. El problema dels vostres Guti és que heu fet més per l'independentisme que Mas. Jonqueras i la Forcadell junts, amb la vostra actitud intolerant (oco, molt semblant a la d'alguns independentistes que per exemple acusen als que no són de Si-SI de traïdors), i no en vinguesseu en romanços de la il.legalitat i la anticonstitucionalitat...si es vol, és pot, que per al que es convè si que es canvia la Constitutció. Ara ni uns ni altres saben que fer per sortir del carrero sense sortida en que ens han ficat, mentre els veritables problemes del país resten sense sol.lució i mentre els dels PP només fan que estigmatitzar a Catalunya, els altres ens venen un futur de color de rosa, sense cap pla minimament comprensible...voteu voteu que despues ja veurem...sembla ser el seu missatge. El trist és que gent com Jordan donen ara més importancia a anar a un simulacre de consulta com a estrategia purament publicitaria que en fer politica de veritat.

    ResponElimina
  7. Tens la pell massa fina Jaume i les idees massa poc clares pq si penses que a l'ESO s'adoctrina, en què? Ah, sí, que la immersió lingüística és adoctrinar!!! jajajajaja!!!
    Però quins arguments hem de debatre si no en dones cap! Va, posa arguments sobre la taula i a veure si tenim un debat. Però arguments, eh! Lo de ser de dretes per ser nacionalista no em val, eh! Q així acabem la partida ràpid. Ho dic pel PSOE (Guerra, Gonzalez, Ibarra, Bono,...), Ciutadans (Cañas i companyia) o UPyD (Amb la gran no nacionalista Rosa Díez) ah! O UPyD no era d'esquerres...ara dubto.
    Res, lo dit, a posar arguments q jo te'ls responc, això sí, tu respon també que habitualmnt en respons ben pocs, rei dels sobres i de les "black".

    ResponElimina
  8. Guti, el teu raonament és correcte, és molt difícil de justificar ser d'esquerres (repartiment de la riquesa) i a la vegada ser indepe (lo meu es meu i de ningú més). Jo tampoc ho entenc més enllà dels que volen mantenir la seva poltrona sigui com sigui... Ara, sempre trobaràs els Arjubs de torn que com no volen, o no saben contraposar arguments, es dediquen a les desqualificacions personals... no donen per a més...

    ResponElimina
  9. ...bueno, a dia de hoy, yo tengo mis dudas de que se pueda ir a votar, me explico, se que a nivel de cuerpos de seguridad, para ese dia 9 de noviembre 2014, tendran que estar por tierras catalanas unos cuantos efectivos, lo que no se sabe es si para decirles a los de las mesas (urnas) no hacer paraditas, y a los votantes decirles marchense de aqui que no votareis, o para proteccion de los municipios botiflerianos y por consecuentemente a sus alcaldes tambien orgullosos de su "beauté fleur De Lis" (de su bella Flor De Lis) pues de aqui nos tenemos la insultante palabrita de lo botifler...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta