31 d’octubre del 2014

La Festa del Vi de Gandesa comença aquest divendres amb 27 cellers inscrits



GANDESA (Terra Alta).- Gandesa dóna aquest divendres el tret de sortida a la 27a Festa del Vi, que durarà fins el 2 de novembre. Un any més, el certamen aplegarà una important mostra dels vins inscrits al Consell Regulador de la DO Terra Alta per difondre la qualitat dels productes vitivinícoles de la comarca, encapçalats per la varietat de garnatxa blanca. Enguany la festa comptarà amb la participació de 27 cellers, xifra rècord respecte la resta d’edicions. En aquest sentit, el secretari del Consell Regulador de la DO Terra Alta, Jordi Rius, ha explicat a Canal 21 Ebre que aquesta elevada mostra reflecteix l’aposta de les diferents poblacions de la comarca per aquest certamen.

La Festa del Vi comptarà amb diferents tasts de vins a càrrec dels cellers inscrits, que permetrà a la vegada conèixer la història de les diferents empreses vitivinícoles. A banda, el certamen comptarà amb l’acte de lliurament de premis del concurs de vins DO ‘Terra Alta’ 2014 i posteriorment se celebrarà la 5a Nit de les Garnatxes Blanques, un dels actes més multitudinaris de la Festa del Vi.

Durant la mateixa entrevista, Rius també ha valorat que la producció de raïm d’aquesta temporada ha estat excel·lent, amb prop de 41 milions de quilos de raïm. El secretari del Consell Regulador de la DO Terra Alta ha apuntat que les precipitacions i la qualitat de la terra han permès arribar a aquesta xifra.


+Informació:
-Festa del Vi de Gandesa

Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta