29 d’octubre del 2014

La Generalitat conclou que els veïns d'Horta de Sant Joan hauran de votar a l'institut de Gandesa


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- No ha pogut ser i, al final, els veïns d'Horta de Sant Joan tindran el seu punt de votació pel procés participatiu del 9-N a l'institut de Gandesa. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha anunciat aquest dimecres la decisió definitiva de Governació, que ha dit que no té les garanties tècniques necessàries per fer l'excepció en aquest municipi de la Terra Alta. Pallarès ha lamentat no poder fer possible que la gent d'Horta pugui exercir el seu vot al municipi, però ha recordat que l'alcalde, José Antolí (PP), no havia signat el document de cessió d'un espai requerit per la Generalitat. "Ha signat fora de termini el document que a ell li ha convingut", ha afegit el delegat.

La mateixa vicepresidenta Joana Ortega s'havia referit aquest dimecres al cas d'Horta de Sant Joan. Ortega havia dit que tenia difícil solució que es pugavotar a Horta de Sant Joan. En cas que no hi pugui haver un punt de votació a aquesta localitat, la vicepresidenta ha assegurat que es posaran tots les mecanismes que es considerin necessaris perquè tothom pugui participar, ja sigui autocars o vehicles de transport.

Per la seua banda, Orta per la Independència ha advertit que faran boicot a l’urna del 9-N que s’instal·larà a l’institut de Gandesa, si des de la Generalitat no se’ls permet votar al seu poble. Consideren una humiliació haver d’anar a 22 quilòmetres del poble per anar a votar, i avisen que organitzaran una consulta alternativa a Horta de Sant Joan, posant i traient les urnes una hora abans, perquè es coneguin els resultats del poble el més aviat possible.

Imatge ACN

4 comentaris:

  1. Llavors quan vaig dir a Canal21 que tot era una acció maquiavèl·lica del Govern per atacar a l'alcalde d'Horta de Sant Joan no anava tan desencaminat. Pallarés que te creix lo nas.

    ResponElimina
  2. ...este alcalde se ha atacado el solito por su comportamiento botifleriano, vosotros los del PP os creeis que ayudando a papa Rajoy, cuando papa PP, haya mandado sus fuerzas a arrestar a toda la Generalitat, suponeis que vuestra K-macho sera inso-facto la nueva muy honorable y vosotros a diriguir el cotarro catalan..., pero os estais equivocando de lado a lado..., si no al tiempo...

    ResponElimina
  3. Almenys este botifler no se gasta els diners del Poble en comilones. I la gent d'Horta sap perquè ho dic. I Pallarés me penso que també.

    ResponElimina
  4. ...pues si se gastan las pelas en comilonas, que hace hacienda que no los empura...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta