9 d’octubre del 2014

L'ANC i Òmnium traslladen al 12 d'octubre l'acció per pintar de groc les cases de Poblenou del Delta


POBLENOU DEL DELTA.- L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han decidit traslladar al diumenge, 12 d'octubre, l'acte del 'País groc' a Poblenou del Delta, en el marc de la campanya 'Ara és l'hora'. Per tant, serà el mateix dia que a Espanya se celebra el Dia de la Hispanitat. La setmana passada, les dues entitats havien anunciat que seria dissabte, 11 d'octubre, dia en què també es farà la il·luminació del pont Penjant d'Amposta amb els colors grocs de la campanya. L'acte de Poblenou del Delta comptarà amb la col·laboració de voluntaris arribats de tot arreu, que pintaran les façanes d’una gran part dels habitatges d’aquesta localitat del Delta.

La iniciativa és un gran repte per a les dues entitats i també per als veïns del Poblenou, que hi veuen un bon reclam turístic. Així, el dissabte de bon matí es farà una primera concentració de voluntaris i voluntàries per començar a preparar les façanes, cobrir els carrers amb paper i preservar els vidres de les finestres. El diumenge serà el gran dia, segons l'ANC i Òmnium, ja que "el color groc de les façanes farà la competència al groc de l’arròs, que resta pendent de collir".

Els voluntaris i les voluntàries estan convocats a les nou del matí, per començar a pintar. Cap a les onze del matí arribaran les personalitats rellevants de la campanya, que ajudaran i animaran a les persones assistents. Al migdia, es farà un acte públic amb la presència de la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals; de l'ANC, Carme Forcadell, i del cantautor Lluís Llach, entre d'altres. Amb l'acte de Poblenou  també s'enregistrarà un vídeo promocional de la campanya 'Ara és l'hora', dirigit per Marc Recha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta