22 d’octubre del 2014

'Municipals 2015, fem realitat la CUP a Tortosa, vine i participa!', article de Xavi Rodríguez


La ciutat i el país en el seu conjunt afronten en els propers mesos moments crucials per al seu futur econòmic, polític i social. És per això que la CUP de Tortosa convoca una assemblea oberta, el proper divendres 24 d’octubre a les 19:30h al Centre Cívic, que servirà per a marcar el nostre full de ruta per als propers mesos, i per a decidir si la CUP Tortosa es presenta a les properes eleccions municipals de maig de 2015.

Des de finals de 2012, un grup de persones provinents dels moviments socials de Tortosa i de les Terres de l’Ebre en el seu conjunt hem estat treballant en un projecte rupturista que creiem necessari per a la transformació social de la nostra ciutat, així com per l’alliberament nacional del país. Sabem que des dels municipis tenim l’oportunitat d’apropar la política a la ciutadania; fer-la partícip de les decisions que es prenen al consistori; compartir la capacitat de gestionar els recursos de què disposem; en definitiva, demostrar que una altra manera de fer política és possible. Però no ho volen, no interessa.

Ens trobem a Tortosa amb un govern que ha portat l’Ajuntament a un índex d’endeutament desorbitat. Una ciutat amb uns índexs d’atur, pobresa i exclusió social descomunals. Comptem amb un govern de CiU que margina i rebutja tot allò que no combrega amb la seua visió neoliberal de la societat, i que cerca el benefici de les elits en detriment d’una ciutadania que es troba totalment ofegada per la crisi, i que necessita, més que mai, que els pocs recursos que es gestionen des dels ajuntament vagen adreçats a pal·liar-ne els efectes. Un govern autoritari que governa de manera totalment opaca i prepotent. Entenem també que els altres projectes polítics existents a Tortosa tenen uns plantejaments que no donen resposta a les necessitats de la població, i no representen una alternativa rupturista amb el model establert.

La CUP de Tortosa treballa colze a colze amb entitats i persones a títol individual que treballen per transformar la societat, per construir, entre tots i totes, la ciutat que desitgem. És per tot això que convidem a participar els tortosins i les tortosines a l’Assemblea del proper 24 d’octubre. Necessitem l’esforç de tots i totes per a fer realitat el nostre projecte. Entre tots i totes ho farem possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta