24 d’octubre del 2014

Orta per la Independència reclama a la Generalitat que accepte la 'solució pactada' per votar el 9-N a l'Ecomuseu


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- Orta per la Independència ha anunciat aquest divendres al migdia que ha arribat a un acord amb l’alcalde de la població, el popular José Antolí, perquè els veïns i veïnes d’Horta de Sant Joan puguen votar el proper 9 de novembre a l’Ecomuseu dels Ports. A través d’un comunicat, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) destaca que el 99,9% de la societat catalana votarà al seu municipi, en espais cedits per la Generalitat o pels respectius ajuntaments.

Segons l’ANC, a Horta de Sant Joan hi ha espais suficients com perquè la gent hagués de desplaçar-se a votar fins a l’institut de Gandesa, com va anunciar la Generalitat. En0aquest sentit, Orta per la Independència assegura que l’alcalde, després de la mediació de l’ANC i de l’Ecomuseu dels Ports, ha atorgat per escrit tota la potestat a la direcció d’aquest equipament perquè siga el lloc en què se situen les urnes del 9-N. Per tant, després de dies “d’immobilisme’, l’ANC considera que cal aprofitar aquesta escletxa que s’ha obert, i ha reclamat a la Generalitat que accepte aquesta “solució pactada”. El comunicat conclou que els interessos partidistes no haurien d’estar per sobre dels drets de la ciutadania. Recordem que CiU d’Horta de Sant Joan s’havia ofert a costejar els autobusos fins a Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta