17 d’octubre del 2014

Salvadó (ERC) contraposa l'assetjament al govern d'Alcanar amb el 'premi' a Florentino Pérez pel Castor


ALCANAR (Montsià).- El diputat ebrenc i secretari general adjunt d’ERC, Lluís Salvadó, s'ha reunit aquest divendres amb l’equip de govern municipal d’Alcanar, i ha expressat la "indignació dels republicans davant la desmesura i desproporció de l’operació policial d’ahir". Salvadó ha reconegut que no els ha sorprès, perquè eren conscients que en el context polític actual. "Aquestes coses ens havien de passar; de fet a l’alcalde ja li vaig dir que acabaria passant".

El diputat republicà ha mostrat "l’absoluta confiança amb l’honradesa i honestedat" dels seus companys d’ERC d’Alcanar, i ha explicat que durant el darrer any han aprofundit en l’estudi dels expedients revisats per la Guàrdia Civil, i que estan molt tranquils i confiats amb l’actuació del govern municipal. La sensació del diputat és que s’ha volgut "fer un espectacle mediàtic de l’operació policial", anunciant-lo als mitjans de comunicació des de la Subdelegación del Gobierno de Tarragona, i que "manifesta una clara intencionalitat i voluntat política".

L’exemple més clar pel diputat està en que "després d’un any i mig d’investigació no hi ha cap imputat, i passades les 14 hores de saqueig de l’Ajuntament per part de la Guàrdia Civil, l’alcalde i el regidor van sortir de l’edifici sense cap acusació". El republicà s’ha mostrat "sorprès per la desproporció de dos fets" que es van produir ahir de manera simultània. Així, segons ell, "mentre al Congrés es ratificava per part del govern espanyol pagar-li 1.350 milions d’euros a Florentino Pérez, que ha provocat més de 550 terratrèmols amb esglai i patiment entre la gent del territori, al mateix temps, s’acusava als paletes d’Alcanar d’organitzar una trama criminal amb l’Ajuntament".

Així, Salvadó ha destacat que mentre l’Estat espanyol continua premiant i indemnitzant Florentino Pérez amb "xifres escandaloses", paral·lelament es portava a terme una operació policial escorcollant més de 14 hores l’Ajuntament i s’actuava contra una vintena d’obres de paletes del municipi.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta