10 d’octubre del 2014

Sis detinguts a Tortosa en una operació de Mossos i Policia Local contra la venda de marihuana



TORTOSA (Baix Ebre).- Un dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa va permetre detenir dimecres al vespre sis homes, veïns de Tortosa, per un presumpte delicte contra la salut pública. Els detinguts, d'edats compreses entre els 26 i 42 anys, s'encarregaven de distribuir marihuana des de dos domicilis de Tortosa. La investigació va iniciar-se arran de les informacions rebudes pels veïns de la zona que alertaven de la possible venda de droga en dos habitatges ubicats en un mateix edifici del carrer Bisbe Aznar, al nucli històric. Els sis detinguts, cinc de nacionalitat senegalesa i un altre pakistanesa, han quedat en llibertat després de declarar en seu policial i pendents de declarar davant del jutge.

Dimecres a la tarda, després d'establir un operatiu de vigilància, la Policia va verificar els fets i va intervenir diverses dosis de droga a persones que sortien d'aquests domicilis. Els agents van fer dues entrades i perquisicions en els domicilis investigats, comissant un quilogram de marihuana, diners en efectiu, nou telèfons mòbils i diversa documentació. En aquell moment, van detenir sis persones per un suposat delicte contra la salut pública. Quatre d'elles tenen antecedents policials. Amb tot, la investigació policial continua oberta i no es descarten noves detencions.

1 comentari:

  1. ...PUES, YA LO SABEN, EXPEDIENTE DE EXPULSION INSOFACTO, NO HACE FALTA HACERLES UN JUICIO...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta