24 d’octubre de 2014

Soler acusa Aspa de fer ‘demagògia barata’ sobre el COPATE i de defensar una llei espanyolaTORTOSA (Baix Ebre).- El president del Consell Comarcal del Baix Ebre ha lamentat aquest divendres que els representants d’ERC no participessin la setmana passada en l’acte de constitució del nou consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE). El convergent Lluís Soler ha acusat el president de la federació ebrenca d’Esquerra, Gervasi Aspa, de tenir una posició “egoista”, ja que els republicans no han renunciat a tenir representació en el COPATE, però no van assistir a la constitució i no s’han enfrontat al lloc on tocava, i no a través de la premsa, amb els que han impulsat la creació del macroconsorci.

Segons Soler, el dirigent d’ERC a l’Ebre ha fet “demagògia barata” sobre el COPATE, i per qüestionar la seua legalitat està defensant una llei espanyola que la majoria dels ajuntaments catalans han recorregut al Tribunal Constitucional. D’altra banda, el president del Baix Ebre ha volgut deixar clar que ell va renunciar a la presidència del COPATE, i que tampoc serà vicepresident de l’àrea de la Biosfera del nou consorci. Amb aquestes declaracions, Soler contestava les paraules d’Aspa, que dijous va afirmar que el programa Xarxa EbreBiosfera serviria de projecció política d’algunes persones, sense citar directament el seu rival polític a Deltebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta