9 de novembre del 2014

A les Terres de l'Ebre 33.092 persones han votat en el procés participatiu del 9-N fins a la una del migdia



TORTOSA (Baix Ebre).- Més de 33.000 persones han votat fins a la una del migdia a les Terres de l'Ebre, en el marc del procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya. Així ho ha confirmat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, poc després de les 14.30 hores, quan ha facilitat les primeres dades de participació. En concret, a la vegueria de l'Ebre hi havien votat un total de 33.092 persones. Per comarques, al Baix Ebre han votat 14.143 persones, al Montsià 11.706 persones; a la Ribera d'Ebre 4.556 persones; a la Terra Alta 2.687 persones. A Tortosa ho havien fet 5.541 persones; a Amposta, 3.366 persones; a Móra d'Ebre, 814 persones, i a Gandesa, 606 persones.

En el total del país, un total d'1.142.910 persones han participat fins la una del migdia en el 9-N a tot Catalunya. La també consellera de Governació i Relacions Institucionals ha destacat que la jornada s'està desenvolupant amb "absoluta normalitat". "Les persones voluntàries estan duent a terme les seves tasques sense incidències", ha afegit Ortega, que també ha indicat que "milers de ciutadans estan participant de manera lliure per manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya".

A les Terres de l'Ebre s'han constituït amb tota normalitat les 147 meses dels 55 punts de votació previstos. Només hi ha hagut alguns problemes informàtics a Benissanet i a Amposta, que han estat solucionats abans d'obrir els punts de votació a les nou del matí. A Tortosa i Amposta, als tres instituts que acullen votacions, el ritme ha estat frenètic des de primera hora del matí. En el cas de Tortosa, a més, també han votat els veïns i veïnes de les entitats municipals descentralitzades (EMD) de Jesús, Campredó i Bítem, a més de la gent dels pobles dels Reguers i Vinallop, que han arribat fins als instituts en autobusos. A l'Ebre, només un municipi, Horta de Sant Joan, no té punt de votació, i el seu veïnat ha hagut de votar a Gandesa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta