28 de novembre del 2014

Annabel Marcos (CiU) creu que hi haurà llista unitària per la independència



AMPOSTA (Montsià).- La diputada de CiU al Parlament, Annabel Marcos, ha fet una crida a la unitat política per seguir el full de ruta cap a l’estat propi que aquesta setmana ha marcat el president de la Generalitat. Marcos ha afirmat que Catalunya es troba davant d’un moment històric, i que els propers 18 mesos seran crucials. En aquest sentit, la diputada ebrenca de CiU s’ha mostrat optimista sobre la constitució d’una llista unitària i transversal a favor de la independència, tal i com ha demanat Artur Mas als partits del bloc sobiranista. Segons Marcos, una llista única a favor del ‘Sí’, amb la participació de la societat civil i d’experts, és la millor manera d’aconseguir el reconeixement internacional.

En declaracions a Canal 21 Ebre, Marcos ha volgut recordar a ERC que només amb una llista unitària es podria assolir una majoria absoluta prou important com per tirar endavant el procés. Però la diputada convergent ha celebrat que el republicà Oriol Junqueras no haja tancat la porta a assolir algun tipus d’acord amb Mas. De la mateixa manera, Marcos ha afirmat que la majoria dels actuals diputats d’Unió estan a favor de la independència.

5 comentaris:

  1. ...el hacer una lista es esencial..., los catalanes nos hemos de dejar en esos momentos si las izquierdas..., si la derecha nacionalista..., si los anarquistas de ahora..., se ha de hacer todo un bloque catalanista, al enemigo "ni agua", o sea al PP, al socialismo de los mádriles, hay que quitarles el mayor numero de votos y por lo tanto escaños contrarios a Catalunya, una vez tengamos lo que queremos, y este bien afianzado, entonces que estalle la guerra política...

    ResponElimina
  2. Anabel, fins al minut 4:19 has dit més mentires que paraules. Podries dedicar-te a fer malabarismes en paraules, perquè fins i tot l'entrevistador t'ha dit "mantenir" i tu mateixa també has dit mantenir. Per tant si tan essencial és per què no es posa de base al concurs i la gent d'Alcanar ha d'esperar a les millores per a fer-vos una foto i penjar-vos una medalla.
    Si tinguessis un mínim interés pels territori hauries estat tu i la teua "amiga" a la comissió de salut al Parlament de Catalunya, que en veure que ho tenies perdut no vau ni donar la cara ni defensar res. Per sort la gent no és tonta i ja us fa fet la foto fa dies.... Un consell, plega i desapareix, perquè ni te saps explicar, ni saps convèncer ni ens representes...

    ResponElimina
  3. Anabel, fins al minut 4:19 has dit més mentires que paraules. Podries
    dedicar-te a fer malabarismes en paraules, perquè fins i tot
    l'entrevistador t'ha dit "mantenir" i tu mateixa també has dit mantenir.
    Per tant si tan essencial és per què no es posa de base al concurs i la
    gent d'Alcanar ha d'esperar a les millores? Esteu molt venits per a fer-vos una foto i
    penjar-vos una medalla.
    Si tinguessis un mínim interés pels
    territori hauries estat tu i la teua "amiga" a la comissió de salut al
    Parlament de Catalunya per exposar-ho, que en veure que ho tenies perdut no vau ni
    donar la cara ni defensar res. Per sort la gent no és tonta i ja us fa
    fet la foto fa dies.... Un consell, plega i desapareix, perquè ni te
    saps explicar, ni saps convèncer ni ens representes, quan t'apreten surts en una frase de país i com qui no passa res.

    ResponElimina
  4. Anabel, fins al minut 4:19 has dit més mentires que paraules. Podries
    dedicar-te a fer malabarismes en paraules, perquè fins i tot
    l'entrevistador t'ha dit "mantenir" i tu mateixa també has dit "mantenir".
    Per tant si tan essencial és per què no es posa de base al concurs i la
    gent d'Alcanar ha d'esperar a les millores? Esteu molt venits per a fer-vos una foto i penjar-vos una medalla.
    Si tinguessis un mínim interés pels territori hauries estat tu i la teua "amiga" a la comissió de salut al Parlament de Catalunya per exposar-ho, que en veure que ho tenies perdut no vau ni donar la cara ni defensar res. Per sort la gent no és tonta i ja us fa fet la foto fa dies.... Un consell, plega i desapareix d ela política, perquè ni te saps explicar, ni saps convèncer ni ens representes, quan t'apreten surts en una frase de país i com qui no passa res.

    ResponElimina
  5. ...mis peores pesadillas se están cumpliendo CyU y ERC o ERC y CyU..., están distanciándose, no miran el beneficio de Cataluña, miran por sus respectivos objetivos o por lo menos eso parece, la prensa de los de ¡que ancha es Castilla!, ya se relamen con el NO abrazo de los dos grandes OSOS CATALANES, lo cual también hace babear a la legión de hipócritas botifleros para seguir gozando de sus pre vendas y privilegios de la Corte de Madrid... y seguir ejerciendo de sus peculiares caciquismos por estos lares...¿situación de esta SITUACIÓN?...¿el porque de este PORQUE?..., pues nos es muy sencillo, no hace falta hacer trabajar exprimiendo la materia gris de la cabeza... alguien o varios han vendido sus culos (CULOS políticos) a los otros caciques ahora cortesanos (antes del Movimiento) madrileños, sin importarles los sentimientos, los anhelos, que todos los catalanes-catalanes de corazón tenemos en un recóndito lugar de nuestras catalanas almas, esta es la hipótesis que mas se baraja en los mentideros catalanes, aunque mi opinión personal, lo que particularmente pienso es que a parte de que alguien o varios paran la mano a las pelas que les sueltan de los madriles, unas pelas que en definitivamente las pagamos todos los catalanes, pelas que con ellas si no fueran a estos "vendidos" se podrían emplear en construir por ejemplo un pequeño puente en un barranco en cualquier lugar del suelo de Catalunya... solo espero que ONIUM y ANC pongan coto a esta grave situación, de lo contrario, el pueblo se sentira como aquellos desdichados en el CIRCO ROMANO donde eran arrojados en sus arenas, leones expresamente hambrientos y sedientos los soltaban para devorar carne viva humana, para divertimento y solaz de aquella cada vez mas pervertida sociedad de la Roma Antigua...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta