12 de novembre del 2014

Aspa (ERC) adverteix que una llista conjunta amb CiU podria 'foragitar vots'

 

TORTOSA (Baix Ebre).- La federació de l’Ebre d’ERC ha fet aquest dimecres una valoració molt positiva de la participació registrada en les votacions del 9 de novembre, i també del resultat majoritari del 'Sí-Sí' a les Terres de l'Ebre, cinc punts per sobre de la mitjana de Catalunya. El president d’ERC a l’Ebre, Gervasi Aspa, també ha felicitat aquells que van participar en el procés de diumenge malgrat defensar el 'Sí-No' o el 'No', ja que exercint el seu dret a vot van ser un exemple de la diversitat democràtica del país. En aquest sentit, Aspa ha defensat que malgrat les amenaces rebudes, diumenge els ciutadans van fer arribar un missatge clar per a l’obertura d’un procés constituent a Catalunya per assolir un nou estat, i que ha arribat l’hora de convocar unes eleccions el més aviat possible. Quant a la possibilitat de concórrer a les eleccions amb una llista unitària, Aspa ha afirmat que és una opció que pot “foragitar vots” i que en aquests moments allò que interessa és sumar al procés el màxim de gent possible.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. por comenzar, si se hacen unas elecciones adelantadas,(para hacer una dui), es aconsejable hacer una candidatura unitaria, de momento hay que hacer un gobierno de concentracion, hay que arañar el maximo numero posible de votos al enemigo, y el enemigo es los que no quieren que Cataluña alcance el estatus anterior al 1714,-

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta