11 de novembre del 2014

CiU d'Alcanar torna a activar una campanya de participació ciutadana per presentar esmenes al pressupost municipal



ALCANAR (Montsià).- CiU d’Alcanar comença aquest dijous una nova campanya per tirar endavant els seus Pressupostos Participatius, amb la instal·lació d'una parada al mercat municipal d’Alcanar. La federació va iniciar aquesta iniciativa l’any passat i va presentar fins a 20 esmenes de la ciutadania als pressupostos municipals del 2014. "Des del grup municipal de CiU pensem que és fonamental la participació ciutadana en les decisions i en la gestió municipal. És per això que creiem imprescindible que els veïns del municipi puguem decidir de quina manera i com es gasten els diners públics. Els pressupostos participatius, per tant, són un mecanisme que ens ha de permetre decidir entre tots i totes sobre la gestió del nostre propi futur, sobre quin model de municipi volem”, ha explicat el portaveu de CiU, Ivan Romeu.

El grup de CiU té la intenció de dur a terme la campanya a Alcanar, a les Cases d’Alcanar i a Alcanar Platja, tenint presència els dies de mercat i amb punts de recollida de propostes per diferents establiments del municipi. Aquesta campanya s’allargarà fins que l’equip de govern d'ERC presenti la seua proposta de pressupost municipal per al 2015 al ple de l'Ajuntament. La forma de fer arribar les propostes pot ser als mateixos punts de recollida, omplint les butlletes que s'hi trobaran i dipositant-les a les urnes.També a través de la pàgina web participaciociutadana.como bé al Facebook.com/Participacio.CIUtadana. Finalment, també a  través del correu pressupostos@participaciociutadana.com.

El conjunt de propostes que es recolliran prendran forma d’al·legacions i seran proposades i defensades pels regidors de CiU al ple dels pressupostos. Segons CiU, l’objectiu d’aquesta campanya és afavorir el desenvolupament d’una nova cultura de participació popular i oberta, "perquè les inversions que es duguin a terme al municipi corresponguin a les necessitats reals, justes i desitjades per la població". Alhora, CiU exigeix "una major transparència administrativa" per part de l’Ajuntament d’Alcanar.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. No reactiven res, el que fan és una nova pantonima com la que van procurar ara fa unes setmanes amb el tema de la denúncia, la exsecretària i la guardia civil, perjudicant greument la imatge del poble
    I també sabem quin és el seu model de poble, el de l'especulació urbanística que va culminar amb el cas TUROV, l'adjudicació d'obres amb sobrepreus i comissions a empreses del lobby ampostí, i col·locar els nebots

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta