9 de novembre del 2014

Fernández (PP): 'Ha arribat el moment de parar els peus als que volen una frontera entre Vinaròs i Alcanar'


VINARÒS (Baix Maestrat).- El projecte #JuntsSenseFronteres, impulsat de manera conjunta pel Partit Popular de Castelló i Tarragona, ha celebrat aquest dissabte a Vinaròs un dinar de germanor, amb el que es culmina la primera fase d'aquesta iniciativa "creada per reivindicar els llaços que uneixen les dues províncies, i l'absurd de crear fronteres entre dues terres que sempre han estat unides, tant política com culturalment". L'acte ha comptat amb la intervenció del president provincial del PP de Tarragona, Alejandro Fernández, i del president provincial del PP de Castelló, Javier Moliner. La benvinguda ha anat a càrrec de l'alcalde de Vinaròs, Juan Bautista, i també ha intervingut el portaveu del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Alberto Fernández Díaz.

En la seua intervenció, Alejandro Fernández ha destacat que "ha arribat el moment de parar els peus als que volen posar una frontera entre Vinaròs i Alcanar. Tots els espanyols som germans i no podran dividir-nos. Anem a decidir que volem seguir junts, i l'única duana que posarem serà a l'exclusió i la intolerància", ha afirmat. De fet, #JuntsSenseFronteres ha volgut posar de manifest "els enormes danys que suposaria aixecar un mur on no n'hi ha hagut mai, ja que Tarragona i Castelló són una confluència de tradicions, com poden ser els bous al carrer o el parany, folklore, de llaços familiars, d'amistat, laborals o empresarials que són inesborrables".

Imatge PP 

1 comentari:

  1. -¡Juas!,¡juas!,¡juas!... permitame que me tronche..., de frontera no la habra, sepa que Tortosa y su entorno formamos una region natural, una zona que recoge parte de Teruel y parte de Castellon, esto en tiempos de la pobre niña reina, los pajaros de mal agüero que la aconsejaban, le hicieron firmar una division territorial administrativa para que en el caso de que alguna parte del populacho se amotinara, sus militares tardasen un maximo de 24 horas en llegar al lugar de los hechos y comenzar con los "afusilamientos" de los insurrectos, asi que por mucho que les pese NO HABRA FRONTERA, es mas la region del Reino de Valencia, es tambien catalana por mucho que algunos valencianos militantes de partidos imperiales se rasguen las vestiduras con el españolismo...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta