14 de novembre del 2014

La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa consensua 15 propostes de ciutat per al proper mandat



TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa ha consensuat un document amb quinze propostes de ciutat per als propers quatre anys que ja han presentat a l’alcalde, i que per tant també donaran a conèixer als candidats a les eleccions municipals del 2015. Així ho ha avançat aquest divendres el president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, Josep Baubí, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Baubí ha recordat els partits polítics que les onze associacions de veïns que formen part de la federació treballen tot l’any, i no només quan hi ha eleccions. Però que ara han elaborat un llistat amb les demandes per al proper mandat; unes peticions que volen que els partits tinguen en compte de cara a la campanya de les municipals.

Les quinze propostes de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa són resoldre el problema de les inundacions de la plaça de la Unió, al barri de Sant Llàtzer, i instal·lar un col·lector d’aigües pluvials a la carretera Simpàtica, des de Mig Camí fins al carrer Despuig. També un altre col·lector entre el Pont de Tirant Lo Blanc i el pont del Mil·lenari, així com solucionar les inundacions constants al parc municipal Teodor González i a la C-12, sota el pont de la via verda. De fet, una de les propostes també és executar el soterrament de l’eix de l’Ebre al seu pas per Ferreries. A banda, Baubí ha comentat la petició d’elaborar un pla de xoc integral del manteniment de la ciutat.

De la mateixa manera, la federació també reclama instal·lar un ascensor o unes escales mecàniques per accedir a l’hospital Verge de la Cinta, així com ampliar i millorar els aparcaments del mateix centre hospitalari. Les altres propostes són acabar les obres del pla integral del nucli antic (Pincat), sobretot a Sant Clara; impulsar un projecte de recuperació del call de Remolins; la millora del servei ferroviari entre Tortosa i Barcelona; un nou sistema tarifari de transport públic urbà; més duresa contra la falta de civisme; la millora del pont de l’Estat, i un pla de recuperació d’habitatges al nucli històric, amb ajudes directes a la rehabilitació.

En canvi, la federació no ha inclòs les noves piscines entre les seues peticions, perquè considera que no és necessari insistir en el projecte del nou complex d’aigües.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta