27 de novembre del 2014

La Fira de Tardor de Ferreries tindrà 50 paradistes i un espai per als més menuts



 TORTOSA (Baix Ebre).- El barri de Ferreries a Tortosa celebrarà aquest cap de setmana la II Fira de Tardor de Sant Eloi. Dissabte 29 es realitzarà l’activitat dels Tres Tombs pel barri, i també es beneiran els animals davant de l’església del Roser. L’endemà, diumenge 30, serà el torn de la pròpia Fira on s’espera la participació d’una cinquantena de paradistes, entre els quals, un bon nombre d’artesans i brocanters vinguts no només de Tortosa o de les Terres de l’Ebre, sinó també de Saragossa o Castelló. També es podran visitar tres exposicions al Centre Cívic. Sota el nom de “Un món petit” es podrà veure una mostra de bonsais, de pessebres i una col·lecció d’eines en miniatura.

Així mateix, el responsable de la Fira de Tardor, Sergi Andreu, ha detallat que enguany s’ha inclòs una secció per als més petits i jocs tradicionals, i també tindrà una especial rellevància la música amb balls populars, jotes i rondalles. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha volgut destacar la creixent activitat firal que s’ha registrat al barri de Ferreries, fruit del treball de l’Associació de Veïns.

Lehmann també ha explicat que la nova fira Tortosa Antiga de col·leccionisme i antiguitats, que s’havia de celebrar els passats 14, 15 i 16 de novembre al pavelló firal de Remolins s’ha hagut d'ajornar al mes de febrer. Aquesta fira l’ha d’organitzar l’empresa Llobregat Serveis Firals. Precisament, hauria estat aquesta empresa la que hauria demanat posposar-la davant la falta de quòrum que es preveia per aquest mes de novembre, després que s’hagin celebrat diverses fires d’aquest tipus a Madrid i Astúries. Així, la fira se celebrarà el 6, 7 i 8 de febrer.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta