5 de novembre del 2014

La PAH Ebre ocupa una oficina de CX per reclamar un lloguer social per a un desnonat



AMPOSTA (Montsià).- La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a les Terres de l’Ebre ha realitzat aquest dimecres una nova acció davant l’oficina de Catalunya Caixa a l’avinguda Alcalde Palau d’Amposta. En aquesta ocasió, la PAH reclamava solucions per Àngel Reche Pérez, que s’ha vist immers en un procés de desnonament després d’haver perdut la feina i no poder fer front a la quota de 426 euros mensuals d’una hipoteca que va signar fa 10 anys. Segons la PAH, després de diverses negociacions es va aconseguir que CX li concedís una dació en pagament, però no el lloguer social. Des de la PAH denuncien que una entitat rescatada amb diners públics no ofereixi cap contrapartida social.

Així les coses, la PAH ha exigit a CX l’acceptació d’un lloguer social que permeti a Àngel quedar-se a casa seva i cobrir les seues necessitats bàsiques amb dignitat. De fet, la PAH ha difós un vídeo a través de les xarxes socials en què Àngel explica la seua delicada situació. La PAH Ebre també ha volgut denunciar que l’emergència habitacional a les Terres de l’Ebre es fa cada dia més insostenible, i ha exigit a l’Ajuntament d’Amposta que es posicioni i exigeixi a l’entitat una solució viable per Àngel Reche.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta