5 de novembre del 2014

L’ANC i Òmnium animaran Tortosa a votar amb la Festa del Groc, a la plaça del mercat el 8-N



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural ha fet aquest dimecres una crida a participar en la Festa del Groc, que tindrà lloc dissabte a Tortosa com a prèvia al procés participatiu del 9-N. La Festa del Groc se celebrarà el 8 de novembre a la plaça Barcelona, davant del mercat municipal, des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores. Hi haurà diversos espais amb tallers i actuacions musicals, com ara la del personatge infantil Geronimo Stilton, o els conta-contes de Marc Jornet. En declaracions a Canal 21 Ebre, una de les organitzadores de l’acte, Pepa Cugat, ha explicat que hi haurà “moltes sorpreses més”, i que la Festa dels Grocs està destinada a les famílies, però especialment als menors de 16 anys que el 9-N no podran votar pel futur polític de Catalunya. De fet, ha afegit que la festa familiar que han previst per al 8 de novembre hauria de tenir la seua continuïtat el 9-N, i ha tornat a fer una crida a la participació.

De la mateixa manera, Cugat ha avançat que hi haurà alguna cosa especial per a la gent gran. I és que l’ANC i Òmnium han detectat que hi ha moltes persones preocupades pel dispositiu de la consulta, i pel fet que encara no saben quin punt de participació els correspon. La responsable de la Festa del Groc ha explicat que hi haurà un punt d’informació en què les persones que no tenen accés a internet, i que per tant no han pogut entrar a la pàgina participa2014.cat, podran imprimir-se un full amb el lloc i l’adreça del seu punt de votació.

De la mateixa manera, Cugat ha garantit que hi haurà sistemes per facilitar l’arribada de la gent gran i sense vehicle fins a l’institut Cristòfol Despuig, perquè puguen arribar amb facilitat fins a l’edifici de l’antic Betània i votar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta