26 de novembre del 2014

Les noves piscines de Tortosa es començaran a pagar el 2017, tot i que les obres s'inicien l'any que ve

 

TORTOSA (Baix Ebre).- La regidora d’Hisenda de Tortosa, Matilde Villarroya, ha explicat aquest dimecres que no han inclòs diverses obres al pressupost del 2015 per un criteri de “prudència”. Segons Villarroya, l’any que ve hi haurà una sèrie d’inversions que només es faran si arriben subvencions o amb la generació de romanents de tresoreria positius. Per exemple, el deute que la Generalitat té amb l’Ajuntament de Tortosa per l’avançament dels diners de les obres del pla integral del nucli antic (Pincat). Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Villarroya també ha detallat que les noves piscines no s’han inclòs al pressupost perquè s’aplicarà una fórmula de finançament que permetrà l’Ajuntament no haver de pagar fins després de dos anys. Per tant, encara que les obres puguen començar abans, no entrarà ni el pressupost del 2015 ni en els comptes del 2016. De la mateixa manera, la regidora ha lamentat que el grup d’Iniciativa haja decidit abandonar la taula de diàleg sobre el nou complex d’aigües.

Villarroya ha reconegut que li hagués agradat que l’oposició hagués donat suport a l’últim pressupost del mandat, sobretot perquè considera que són uns comptes molt equilibrats i que marquen com ha de ser el futur de l’Ajuntament. La regidora ha afirmat que en cap cas ha volgut fer ni electoralisme ni populisme amb el pressupost, encara que el 2015 siga l’any de les eleccions municipals. D’altra banda, Villarroya s’ha referit a la subvenció d’un milió d’euros que arribarà des de la Diputació de Tarragona, però no ha entrat a valorar la proposta que ha fet ICV per millorar el pont de l’Estat i reformar el front fluvial de Tortosa. Segons la regidora d’Hisenda, el proper conveni entre l’Ajuntament i la Diputació definirà quin tipus d’inversió es farà, ja que aquest tipus de subvencions són finalistes. Villarroya no ha volgut concretar a què es destinarà la subvenció d’un milió d’euros, ja que el tema l’està acabant de tancar directament l’alcalde Ferran Bel.

2 comentaris:

  1. Màquines de vendre fum...com Artur Mas. I mentrestant, continuen governant per als seus interessos.

    ResponElimina
  2. ...mientras consigan que Catalunya se salga de donde esta desde 300 años, oye que hagan lo que les salga de "ahí"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta