4 de novembre del 2014

Més de 150 joves participen en la III Fira d’Emancipació Juvenil d'Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Amposta celebra aquest dimarts i dimecres, 4 i 5 de novembre, la III Fira d’Emancipació Juvenil que organitza l’àrea de Joventut i Polítiques Actives d’Ocupació. En aquesta edició són més de 150 joves d’entre 16 i 29 anys els que participen en la fira. Joves que busquen feina o que bé no saben com emprendre el seu projecte de vida. Així, a la III Fira d’Emancipació Juvenil d’Amposta es podran trobar els diversos agents municipals al servei de la joventut; l’oferta formativa de les Terres de l’Ebre; diversos tallers formatius per saber preparar-se abans d’una entrevista de feina, i informació i inscripcions a la Garantia Juvenil, que dóna suport i ajuts a les empreses per a la contractació de joves que compleixin els requisits del programa de la Generalitat.

Així, el regidor de Joventut i Polítiques d’Ocupació, Eros Esquerré, ha destacat que la Fira basa els seus objectius en tres pilars. Per la seua part, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha remarcat que l’Ajuntament està fent un “esforç suplementari” per donar resposta a joves que busquen un lloc al món laboral. Els visitants de la fira també podran conèixer de primera mà com funciona la borsa de treball jove. L’Ajuntament d’Amposta pot operar legalment com a agència de col·locació, i ara està gestionant al voltant de 60 currículums diaris.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta