18 de novembre de 2014

Móra d'Ebre emprendrà el 2015 la consolidació dels talussos del castell i la renovació de les piscinesMÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra d’Ebre, el convergent Joan Piñol, ha avançat aquest dimarts les principals inversions de l’Ajuntament riberenc per al 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Piñol ha assenyalat que durant el mes de gener haurien de començar les obres de consolidació dels talussos del castell de Móra d’Ebre, un dels projectes que formen part del programa de la llei de Barris de la Generalitat. A banda, el que també farà l’Ajuntament morenc serà emprendre la renovació integral de les piscines d’estiu de la població. Piñol ha assenyalat que l’equip de govern de Móra d’Ebre ha decidit renovar les piscines en lloc de fer-hi millores puntuals, i que això obligarà l’Ajuntament a fer un esforç suplementari per aconseguir el finançament necessari.

D’altra banda, Piñol s’ha referit a la resta de projectes de la llei de Barris a Móra d’Ebre, al marge de la consolidació dels talussos del Castell. Així, l’alcalde ha parlat del projecte fallit de l’edifici polivalent del barranc de les Moreres, a més de l’adquisició d’una casa del carrer Vila que permetrà obrir una nova plaça. Quant al complex del carrer de les Moreres, Piñol només ha dit que el projecte està sent valorat per altres empreses, i que no el descarten perquè puga ser realitat en un futur.

En la mateixa entrevista, Piñol ha remarcat que el consistori ha iniciat un procés de pavimentació de diversos carrers del nucli urbà, amb un pressupost global de 460.000 euros. L’alcalde ha assenyalat que no es tracta del 100% dels carrers, però ha afegit que es pavimentarà la superfície equivalent a fer una carretera de sis metres d’amplada entre Móra d’Ebre i Miravet.

Finalment, Piñol també ha repassat altres qüestions de l’actualitat de Móra d’Ebre i de la comarca, com ara l’adquisició de la finca de Sauri per part de l’Ajuntament o l’adhesió de la Ribera d’Ebre al nou Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta