11 de novembre de 2014

Un home accepta dos anys de presó per agredir sexualment una prostituta a Alcanar


ALCANAR (Montsià).- Un home ha acceptat una pena de dos anys de presó per haver agredit sexualment una prostituta en una caravana estacionada a l'N-340 al terme d'Alcanar. Els fets es remunten al 14 de juliol de 2009 quan l'acusat va entrar al vehicle on la noia prestava serveis de prostitució i, després d'amenaçar-la amb un ganivet de 15 centímetres, li va fer diversos tocaments per tot el cos. Abans de fugir, va robar 200 euros de la bossa de la noia. Durant el judici celebrat a l'Audiència de Tarragona, les parts van arribar a un acord de conformitat pel qual l'home accepta una pena de dos anys de presó -que no haurà de complir en no tenir antecedents- i el pagament d'una indemnització de 1.700 euros.

Segons la sentència, l'home, major d'edat i sense antecedents penals, va entrar a la caravana propietat de la víctima, que estava estacionada a la carretera N-340, pels volts de les dues del migdia. La noia va advertir a l'acusat que si volia alguna cosa hauria de pagar-li i ell li va respondre que "jo a les putes no les pago". A continuació, amb un ànim lasciu s'hi va apropar i, amenaçant-la amb un ganivet de 15 centímetres de longitud, li va retirar la faldilla, la va llançar al sofà i va començar a tocar-li els pits i tot el cos. Finalment, després d'uns minuts, va parar en sentir un vehicle que s'apropava i, abans de fugir en un vehicle, es va endur 200 euros de la bossa de la noia.

L'home ha estat condemnat a dos anys de presó per un delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual amb ús d'instrument perillós, pel qual tampoc no podrà apropar-se a la noia a una distància inferior a 300 metres. A més, ha estat condemnat a un total de 120 euros de multa per una falta de furt i una altra falta de maltractament. L'home haurà de retornar a la víctima els 200 euros sostrets i l'haurà d'indemnitzar amb 1.500 euros pels danys morals. D'altra banda, el tribunal reconeix la circumstància atenuant de dilacions indegudes, després que la causa s'hagi vist interrompuda en diversos períodes no superiors als sis mesos durant la instrucció "per causes alienes a la voluntat del processat".

Via ACN

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta