26 de novembre del 2014

Un total de 635 persones han votat després del 9-N a la Delegació del Govern a l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- Un total de 2.428 persones han votat després del 9-N a les urnes instal·lades a les delegacions del Govern a Tarragona i a les Terres de l'Ebre. A la ciutat de Tarragona han votat 1.793 persones i, a Tortosa, 635 ciutadans han aprofitat el termini de 15 dies addicionals habilitat per dipositar el seu vot. Les urnes per participar al procés participatiu sobre el futur polític de Catalunya han estat a disposició dels ciutadans des de l'endemà del 9 de novembre i fins aquest dimarts a la tarda. El dia amb més afluència de votants va ser el 10 de novembre. Per exemple, a Tarragona aquell dia van acudir a la delegació un total de 306 ciutadans.

A Tortosa, la delegació del Govern ha estat oberta de dilluns a divendres de nou del matí a cinc de la tarda i, dissabtes, de nou del matí a una del migdia. Els 635 vots recollits durant aquestes dues setmanes s'afegiran als 66.635 vots emesos el 9-N a les Terres de l'Ebre, amb un 85,22% de paperetes partidàries del 'sí-sí'. D'entre les notes curioses, destaquen els usuaris d'una residència que aquest mateix dilluns es van desplaçar en autobús fins a Tortosa per a poder votar, o una ciutadana que va viatjar expressament des d'Andalusia per tal de dipositar el seu vot a l'urna.

Durant aquests quinze dies, la delegació del Govern a Tarragona ha obert de nou del matí a cinc de la tarda de dilluns a divendres i, els dissabtes, de nou del matí a dues del migdia. Un total de 1.793 ciutadans han acudit a la seu de la Generalitat per tal de respondre a la doble pregunta del procés participatiu. En la majoria de casos, han optat per aquesta fórmula ja que al seu DNI hi consta una adreça diferent d'allà on viuen i el 9-N no van poder dipositar la butlleta a l'urna, o perquè aquell dia no es van poder desplaçar al seu punt de votació. Les paperetes recollides a la delegació se sumaran a les de les 163.649 persones que van votar el 9-N al Camp de Tarragona, amb un resultat majoritari pel 'sí-sí', d'un 81,85%.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta