2 de desembre del 2014

Amposta vol potenciar l’emprenedoria i l’arribada de noves indústries



AMPOSTA (Montsià).- El regidor d’Empresa i Indústria d’Amposta, Josep Manel Ferré, ha fet aquest dimarts una valoració molt positiu del servei Amposta Empresa, que sobretot va dirigit a orientar i assessorar els nous emprenedors. De fet, ha anunciat que volen potenciar el programa Amposta Empresa, tenint en compte els bons resultats assolits. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha explicat que el servei ha tingut una gran afluència en els darrers anys de crisi, ja que molta gent ha decidit capitalitzar l’atur o destinar els diners de la seua indemnització per a muntar noves empreses. De la mateixa manera, el regidor ha destacat que els fòrums d’emprenedoria també han estat un èxit, tenint en compte que la darrera edició va aplegar unes 300 persones.

D’altra banda, Ferré ha afirmat que l’Ajuntament està treballant molt dur per atraure noves inversions industrials a la capital del Montsià. Segons el regidor d’Empresa i Indústria, la situació és molt complicada, ja que la reactivació econòmica en el sector industrial encara no ha arribat als polígons més allunyats dels grans pols com Barcelona, València, Bilbao o Saragossa. Ferré ha dit, però, que estan fent nous contactes de manera constant, per intentar cristal·litzar l’arribada de noves empreses que generin ocupació.

Finalment, el regidor ha assenyalat que Amposta no té previst ampliar el seu calendari firal. Com a mínim, fins que arribe la recuperació econòmica. Ferré ha explicat que ho van estar considerant, però que de moment Fira Amposta prefereix consolidar la Fira de Mostres, que precisament comença aquest proper 5 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta