2 de desembre del 2014

Els regidors de CiU, ERC i ICV de Tortosa s'autoinculpen pel 9-N aprovant una moció

 

TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa va aprovar aquest dilluns al vespre una moció d’ERC que demanava als regidors afirmar que van participar activament en la celebració de la jornada del 9-N, i per tant, assumir totes les responsabilitats que se’n puguin derivar. La moció va ser aprovada amb els vots de CiU, d’Iniciativa-Entesa per Tortosa i d’ERC, mentre que el PSC va abstenir-se i el PP i PXC hi van votar en contra. El portaveu del PSC, Enric Roig, va deixar clar que rebutgen les accions judicials que el govern del PP ha iniciat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i altres membres del govern català. Segons Roig, les accionssón “inacceptables i un atac a la democràcia”. Amb tot, va insistir en la necessitat de diàleg entre Catalunya i l’Estat espanyol.

Per la seua banda, el portaveu d’ERC, Josep Felip Monclús, va respondre a Roig que el diàleg amb l’Estat espanyol s’ha intentat durant molts anys i que, a hores d’ara, ja és “impossible”. A més, els regidors del PSC junt amb Iniciativa-Entesa per Tortosa van presentar una altra moció en aquesta mateixa línia. En concret, en aquesta segona moció es donava suport al president de la Generalitat davant la querella presentada per la Fiscalia General de l’Estat contra el president i altres membres del Govern de la Generalitat. En aquest cas, també el PP va votar en contra, tot defensant l’actuació de la justícia.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta